En ta det lugnt lördag

Imorse vaknade jag tidigt, alltså blev det ingen sovmorgon för mig trots att det är lördag vilket brukar betyda sovmorgon men jag kunde helt enkelt inte sova längre. Sen dess har jag bara legat i sängen och stirrat i taket, tittat på tv och varit på datan som mina helgdagar brukar gå ut på vid denna tiden. Men jag fick god frukost, ;) mamma kom hem med nybakade bullar och det är en riktig lördagsfrukost.

Jag har även ringt lille Moffe idag och beställt en myskväll hos han och det blir antagligen film, mat och övernattning där. Vi hade väldigt svårt för att bestämma oss vad vi skulle äta för ingen av oss ville komma på något, men vi får se vad det blir..det är ju trost allt lördag och det betyder god lördagsmat.

Och idag är det tio dagar kvar till min födelsedag, bara så alla vet, ;)



Freeedagskväll..

Det blev en halvt lyckad kväll igår. Det började med att jag och Jennie åkte till Sandra vid 6 där vi skulle förfesta innan vi senare skulle åka vidare till banhof. Först tog vi det ganska lungt och snacka en massa medan alla fixade sina hår och det slutade med att alla hade lockigt/vågigt och jag och Jennie fick en fin fläta i luggen som Elinore gjorde på oss. Ganska ovant för mig eftersom jag alltid har min lugg nere för jag tycker inte om att visa min panna, haha, ;) men jag tyckte det blev ganska fint och hon var skit duktig, :) Sen när alla var klara och alla hade kommit, runt 15 pers tror jag att vi var, började det roliga. Det blev en lyckad förfestkväll hos Sandra, så det får vi göra om nästa gång tycker jag, ;)

När klockan närmade sig halv tio gick vi till lidl för att vänta in bussen som skulle komma dit och hämta oss och sedan köra vidare till banhof. Där träffade vi massa roligt folk som vi stog och snacka med, det blev att vi fick stå och vänta ett bra tag för bussen kom inte då vi trodde den skulle komma. Och under den tiden kom även polisen och av alla personer som stod där och höll flaskor och drack var det bara mig dem kom fram till och då tog dem min vinflaska ifrån mig och sa att jag skulle komma in på förhör en dag i nästa vecka. Kul? Jag gav dem alla uppgifer dem ville ha och så ringde dem min mamma och senare när dem hade åkt och jag skulle gå på bussen (det fick jag göra för jag var inte full så därför tyckte jag det var ganska onödigt av dem att göra så) ringde jag mamma och hon fattade såklart att jag var helt nykter och det var inte mer att snacka om.

 Bussen åkte sen vidare till banhof och där var jag bara förbannade de två första timmarna så jag satt och tråkade. Men sen när jag blev på bättre humör kom tjejerna och hämtade mig och vi hade det kul, ;) fast sen hände det tråkiga igen, men denna gången var det när jag skulle gå på toa. Jag tappade min telefon i toastolen. Ännu mera kul för mig? Jag hade inga fickor på mig så jag hade mobilen i bh:n som alltid brukar va ett bra ställe att ha den på när man är på sånna här ställen. Men det var de absolut inte igår. Jag fick givetvis fiska upp telefonen, men det ändå jag kunde rädda var sim-kortet för mobilen som jag dessutom bara har haft i några veckor är helt sönder och det låter konstiga ljud ifrån den. Men jag hittade en gammal mobil hemma som jag kan använda för tillfället för annars hade det varit riktigt illa för utan en mobil känns det helt konstigt och det klarar jag inte.

Men annars får jag väll säga tack för kvällen trots allt skit som hände mig, men jag hoppas bara att det blir roligare nästa gång, ;)


Hej tjejer, ;) det ända som fattas på denna bilden är vår älskling Caroline, <3
och Maria men hon hade nog också det trevligt där hon var, ;)


Så himla söt bild på er gullungar, <3


En så gullig Jennie, <3


Och denna bilden får avsluta kvällen, ;)



Torsdag

Imorse började dagen riktigt dåligt. Jag skulle försöka få i mig det jag köpte igår och det var nog det äckligaste jag har smakat. Jag fick blanda det med vatten men efter varje klunk jag tog kändes det som allt kom upp igen..så jag får se hur det går imorgon, jag hoppas verkligen att det smakar lite bättre annars vet jag inte vad jag ska göra för det är riktigt plågsamt att dricka det. Hela dagen har jag gått runder och sagt; Nej nu kom smaken igen. Alltså eftersmaken kom tillbaka flera gånger under hela dagen. Jobbigt!

Efter skolan gick jag raka vägen hem. När jag sen satt mig i soffan några minuter senare blev jag så trött att jag somna till, där låg jag i knappt en timme och gotta mig och det gör väll så att jag inte kan somna i natt..faan! Sen fick jag skynda mig och byta om så jag kunde kila ner till dansen. Jag kom hem för en halvtimme sen och nu bara sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem. Läängtar, för idag ska mamma göra sig extra snygg för livet så jag vill att hon ska bli klar och komma hem och visa mig, jag har redan sett ett smakprov och det ser ut som det kommer bli så snyggt att jag också vill, ;)

Men nu ska jag sätta igång att läsa lite bloggar sen blir det duschen, plugg och sova..om det går annars får jag titta lite på vänner tills jag blir trött, ;) Godnatt så länge! och fresten imorgon är det banhof, kuuuul ska det blir tjejer, :)

Jennie har gjort mig beroende..

Nu har jag precis käkat en god middag med mamma och vi fick höra "väldigt" fin beethoven musik till maten..eller inte. Jag orkar inte lyssna på det, varför ska man hålla på att spela när hela huset hör? Tur att det inte händer varje dag iallafall. Men iallafall mamma och jag är verkligen bäst på att laga mat, eller jag är iallafall, för i köket är det jag som vill bestämma och det har inte mamma något emot om man säger så, ;) Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli åtta så att jag kan se top model, och jag säger bara en sak...Jennies fel!




Idag när mamma kom hem gick vi direkt och köpte det till min mage. Jag vet inte riktigt vad det är, men det är flytande och när jag kom hem skulle jag givetvis lukta på de och det luktade verkligen skit äckligt. Men jag får försöka dricka det varje morgon i hela 10 dagar utan att kräkas med mycket vatten till. Och imorgon börjar jag, jippi :)

Men till en helt annan sak..när mamma och jag höll på med maten provade hon en klänning jag skulle nåla upp till henne och samtidigt lekte katterna på som vanligt, Lotus låg i en papperskasse och Aska attackerade den och höll på som en galning och vi fattade ingenting men när vi hörde en massa skrik fattade vi och jag tyckte det var så kul, kunde inte sluta skratta. Men det såg faktiskt roligt ut, :)

Men nu ska jag läsa lite bloggar tills top model kommer, hejdå så länge!



Onsdag

Idag var det meningen att mamma och jag skulle åkt till perstorp och träffa några kompisar med så blev det inte. Istället ska vi köra och handla, jag vet inte riktigt var än men vi skulle iallafall först ut i klippan byn och köpa några magpiller till mig. Jag hoppas verkligen att dem kan hjälpa mig så jag kan känna mig bra, :) men det återstår att se, jag får först se om jag ens kan hitta dem.

Nu ligger jag i sängen och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan bege oss ut i det kalla vädret. Sen när vi kommer hem tror jag att jag måste plugga matte, vi ska ha prov på fredag, och jag fattar nästan ingenting av det vi ska ha. Men en sak som gjorde mig väldigt glad idag var när jag fick reda på vad jag skrev på idrottsprovet och jag fick VG, wiiho :)

Godkväll..godnatt

Jag kom precis upp från duschen och nu sitter jag och latar mig i sängen. Mamma kommer snart hem och då ska jag ta ett snack med henne, sen blir det lite plugg innan jag ska sova.

Idag efter mamma och jag hade varit på sjukhuset gick vi i stan ett tag och jag hittade äntligen något fint jag kan ha på mig på fredag, :) efter det åkte vi hem till mormor och fick våra goda pannkakor, vi hade en mysig kväll tillsamman och vi bestämde att jag ska få pannkakor en gång i månaden, hihi :) häärligt, så himla gott alltså. Sen åkte vi hem vid åtta och sen dess har jag pluggat, jag tror jag kan det mesta men måste ändå kolla igenom det en gång till innan jag ska sova. Ja, och sen har jag givetvis kollat på Andra Avenyn, den serien är inget jag missar. Sen hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och tråkar, hoppas mamma kommer snart så jag kan bli glad, :) Godnatt så länge!




På torsdag måste jag färga håret igen så det blir jämnare och
finare, men fast jag bara hade rött i några veckor ångrar jag
mig verkligen inte för det är ju kul med något nytt men nu vill jag
bara ha det ännu möörkare, okej det är ganska mörkt nu ju men
jag vill ha det som förr när jag hade svart, fast ändå inte riktig
svart, :)

Sitter i skolan..

Nu sitter jag i skolan och har datalektion, fast jag sitter bara och gör vad jag vill för jag blev klar med power point igår som vi hade till idag. Det känns väldigt bra, egentiligen hade jag kunnat ha sovmorgon tills elva idag men jag skulle ha utvecklingssamtal med Sven i morse så därför fick jag gå upp lika tidigt som vanligt.."suck"

Senare idag efter skolan ska mamma och jag åka in till ängelholm. Vi ska först till sjukhuset sen blir det nog att vi går ett tag på stan för jag måste hitta något jag kan ha på mig på fredag. Efter det ska vi åka till min kära lilla mormor och äta pannkakor, mums..de bästa pannkakor som finns och jag måste verkligen lära mig att göra de så jag kan äta de när jag vill, :)

Sen blir det även en massa plugg idag..


Måndag

Idag har det varit en vanlig tråkig skoldag, det enda positiva var när vi fick reda på att matte provet är flyttat tills på fredag. Alltså fler dagar på mig att plugga och det behövs. Nu gäller det bara att plugga på projekt och idrott men det ska jag snart sätta igång med, eller det blir nog bara att jag gör idrott för igår när jag kollade igenom projekt kunde jag allt bara efter några minuter, ovanligt men ganska skönt. Jag önskar bara att det kunde hända samma med idrotten för det kommer vara riktigt svårt, jag ska b.la lära mig en massa latinska namn på muskel. Sen en hel del andra saker också.

Efter skolan gick Jennie och jag hem till Pekke och fyllde i våra tatueringar. Min hade blekts lite så jag ville förnya den med lite mer färg, plus att tatueringar alltid blir finare när man fyller i dem. Nu är den så där härlig igen, den går inte in i huden utan man känner den så fort man rör den och jag tycker det är så mysigt. Det blev också en liten överraskning till min lilla mamma. Jag älskar dig, du är så snäll och bra, <3

Ikväll blir det bara tv tittande förutom pluggandet och givetvis är det Prison Break jag ska se, jag har aldrig missat ett enda ansnitt och det kommer jag aldrig göra heller fast det börjar bli lite sorgligt och Michael är inte lika snygg nu utan sina tatueringar men han funkar ändå, :D



Söndags shopping

Idag har det varit en riktigt skön söndag. Dagen började med att mamma och jag åkte till familia och shoppade sedan åkte vi vidare till väla. Det blev ganska mycket shopping för min del, men det jag egentligen var ute efter var en tunika som jag kan ha på fredag. För då blir det party hos Sandra och sen vidare till Banhof. Men jag får försöka hitta det nu i veckan istället på något vis. Men annars så hade jag en riktigt trevlig dag med mamma, det är så skönt när allt bara går bra och man är glad. Dessutom fick jag en liten påfyllning i garderoben och det är alltid lika kul.


Tre par skor, fem tröjor, en mascara, en foundation, ett par leggings (bilden)
och sen blev det också fyra "strumpor" till mobilen och tre par trosor men de
är där nere och jag är här uppe så dem kom inte med på bilden, men nu
måste jag bara se till att hitta en fin tunika tills på fredag, good luck till mig, :)


När vi sen kom hem satt vi oss framför tv:en och tittade på körslaget, let´s dance och samantha samtidig som vi käkade min älsklingsfrukt, (färsk annanas). Men nu ska jag snart sätta igång och plugga, trist..men det är tyvärr det måste om jag ska hinna med att plugga till tre prov tills på onsdag. Ja, och efter de blir det en snabbdusch och sen raka vägen till sängen, antingen film eller sova men det kvittar vilket som för min del, ;)

Mat, wii och stan

Vid fyra tog jag, Jennie och Maria tåget till åstorp för att träffa Sandra. Vi gick hem till henne, och där blev det matlagning och Wii spelande. Maten blev riktig god och lyckad, första och absolut inte sista gången jag äter det. Jag minns inte riktigt vad det hette, men det var nästan som tacos fast lite godare. Sen när vi hade städat undan efter maten bestämde vi oss för att spela Wii, och det blev både bowling och boxning. Jag var absolut bäst på att bowla och det gjorde så att jag vann, men det blev inte helt smärtfritt. Jag hade antagligen för vilda swing och jag råkade smälla till Sandra, men hon gjorde det jämnt sen för när jag mötte henne i boxning fick jag också ett mig ett slag, ;) ja..och boxningen var galen, vi alla stod och hoppade, slog som galningar i luften och fick arga miner. Men det var kul även om jag inte vann.

Sedan bar det av till stan vid åtta. Det var meningen att vi skulle se på bio men så blev det inte för den vi hade tänkt att se var slutsåld, nästan iallafall..det fanns tre plater kvar, men vi var ju fyra så det gick inte. Men vi hade trevligt ändå, vi bestämde oss för att stanna kvar i stan ändå fast vi inte hade några planer förutom bion. Vi gjorde inte så mycket, vi snackade en massa skit som alltid är lika kul, vi skrattade en jävla massa fastän vi inte borde det vid vissa tillfällen, ;) och vi fick en trevlig kväll trots allt. Men det känns ändå så jävla tomt utan Caroline, hennes skratt, hennes prat om allt och ingenting och såklart hennes underbara söthet. Jag saknar dig så himla mycket gumman, jag vet att du klarar det med allt stöd och din styrka men jag vill bara att du ska komma tillbaka nuu. Jag älskar dig Caroline, <3

Vi tog de sista tåget hem så jag var hemma vid tolv och sen dess har jag bara läst en massa bloggar, eftersom datan inte har varit på på hela dagen/kvällen var det en del att ta igen. Men nu ska jag stänga av datan och istället sätta på tv:en. Sen blir det läggdags, för imorgon ska jag upp tidigt för mamma och jag ska åka till väla och jag måste komma hem i tid så att jag hinner plugga lite innan det är dags att sova igen. Ja..vi har en jävla massa prov nästa vecka och varenda dag är planerad, så jag kommer inte hinna plugga så mycket. Därför får jag ta det imorgon, "suck".



Sötingarna Maria och Jennie


Sandra med sitt fina förkläde och Mikaela


Jag hittade denna fina hatten hos Sandra och var tvungen att prova den, ;)
och väldigt fin min jag har..eller inte!


Ja och här fick jag med Jennie när hon snubblade, ;)


Ledsna Jennie och glada Mikaela, gissa varför, :) Mikaela vann och Jennie förlorade!


Fight, ;)


Ja, fight mellan oss också och denna bilden beskriver hur mycket vi kämpade, ;) haha


Denna bilden får avsluta kvällen, och än en gång taaaack för kvällen tjejer, :)

Caroline

Idag är det fredag, ääntligen helg! Skolan var som vanligt, trååkig..och de gjorde inte det bättre av att jag glömde idrottskläder så jag fick sitta själv på torget en halv timme. Efter skolan tog jag, Jennie och Maria tåget in till helsingborg och när vi kom in gick vi och käkade, dem på donken och jag på graffiti som det brukar bli när vi åker in där. Sen tog vi bussen upp till sjukhuset för vi va alldelse för lata för att gå upp för den låånga backen. Och där fick vi träffa vår lilla äskling, det känns alltid så bra att se henne och jag kunnat hade jag varit hos henne dygnet runt. Eller kanske inte, hon hade bara tröttnat på mig till slut, ;) hehe.

Men idag var det en helt annan känsla än vad jag haft tidigare. Både bra och dåligt! Det kändes både helt underbart och sorgset. Det var första gången idag sedan första gången jag såg dig ligga där som jag verkligen inte kunde hålla tillbaka tårarna. Men det känns så hemskt att se dig när så när jag vet att du har ont, jag vet att det är jobbigt för dig men du klarar det älskling. Men jag blev riktigt glad när jag satt i stolen en bit längre bort från Caroline när jag skrev i henne bok, och den känslan kommer finnas länge inom mig kan jag säga, <3 och jag vill verkligen att du ska vakna nu sötnos, jag tror på dig och jag är så himla glad för dina framsteg, jag älskar dig min lille snesmilare, <3

Vi blev att vi satt hon Caroline ett par timmar idag, sen gick vi och hälsade på Micke. Det kändes bra att se dig, det går framåt och vi tror på dig. Snart kommer både du och Carrogumman tillbaka till oss och då får vi se till att fixa de där "tjejkvällarna" igen, ;) ni är så himla gulliga båda två, <3

Sen åkte vi hem, och på väg hem från stationen gick en gubbe framför mig och han sjöng, ja..inte bara så där tyst för sig själv så att man tror att ingen hör för det här var höögt, dåligt och på nått konstigt språk. Alltså ville han nog att jag skulle höra för han kollade bak och såg på mig, men jag blev rädd så jag fick ta en annan väg..okej, det blev en omväg men han var läskig. När jag sedan kom hem hade mamma maten klar och vi åt en riktig god fredagsmat, potatismos och falukorv. Riktigt gott, :) Sedan satt jag mig på datan och läste en massa bloggar (som vanligt). Och nu sitter jag och kollar på Benknäckargänget och sen blir det nog en till film med mamma innan det är dags för sängen.

Vaffödådå

Nu ligger jag nyduschad i sängen och tycker synd om min själv, eller nej kanske inte riktigt..men jag mår inte alls bra nu. Har smärtor så det hade räckt till fem oskadade soldater krigande i Irak..men men, antagligen försvinner allt om några dagar.

Jag sitter och tänker på vad jag ska göra med mitt hår just nu för jag har blivit mycket duktig och sköter det mycket fint nu. Jag varken plattar det varje dag eller tvättar det. Eller jo..men dem senaste fem åren har jag tvättat det regelbundet varje dag och det sliter väldigt mycket på håret har jag börjat inse nu..så jag ska försöka bara göra det varannan dag men det kommer vara svårt för jag gillar det inte..jag känner mig helt ofräsch då och särskilt när det inte är plattat heller. Men jag måste låta det vila så det kommer bli inpackning en gång i veckan också fast jag har aldrig gjort det förr men jag klarar nog det, :) och snart kommer det vara låångt och fint med bra kvalité, mitt mål just nu!



Det börjar växa ikapp, :)

Långtråkigtorsdag

Idag är det torsdag vilket betyder fredag i morgon, och det är himla skönt. Skolan är riktigt händelselös nu och inget är sig likt utan vår lilla älskling med sitt undrbara humör. Men i morgon åker jag, Jennie och Maria in till  helsingborg för att träffa snäckan. Det känns alltid så bra efter man varit hos henne, allt känns så mycket lättare och skönare. Känslan att prata med henne, hålla henne i handen och bara att få se lilla sockertoppen är så härlig. Så imorgon får du stå ut med halva gänget Carro, så se till att inte sova och va trött, ;) jag älskar dig och tror på dig så mycket, fortsätt med framstegen så blir allt bra, <3




Skolan idag har varit lång..som varje torsdag och därför hatar jag torsdagar. Jag hatar att gå länge, min kropp klarar inte av det..himla jobbigt tycker jag.

Men sen när jag kom hem vilade jag några minuter för jag var riktigt trött men det blev knappt en kvart för mamma ringde och sa att jag skulle komma ner. Vi skulle gå in till byn och handla. Jag handlade ett linne, jag har redan det i en annan färg men jag älskar det så därför blev det ett till. Sen gick vi hem igen och då började vi med kvällsmaten, köttfärssås och spaggetti..riktigt gott blev det, ja..och jag älskar min egen köttfärssås.

Nu sitter jag här och ska snart börja med läxan, för vi har engelska läxa till imorgon. Sen händer antagligen inget mer idag, så efter läxan blir det bloggläsning, tv och sova.

Moffe

Idag har jag sett till att ringa min syster Emma, jag skulle göra det igår, i förrgår...ja och vidare, men det har inte blivit av. Vi bestämde att jag skulle komma upp till henne i Norge när jag har sportlov. Alltså om fyra veckor, och det ska bli kul. Både att få träffa henne och min lilla systerdotter Nickoline som är så himla söt men jag har lite svårt att förstå henne. Mamma ska iallafall ringa och kolla imorgon hur och när jag ska åka och om jag ska ta buss eller tåg dit, för mig spelar det ingen större roll. Men jag tror det blir från lördag-torsdag så jag hinner ändå komma hem innan lovet är slut och träffa mina underbar vänner och min älskade Caroline, <3


Min lilla systerdotter Nickoline


Jag har också pratat med pappa moffe idag i telefon, ja man kan nästan säga samtidigt som jag pratade med Emma. För jag pratade först med moffe i hemtelefonen och han ville jag skulle höra på en bra låt så han satte igång den och samtidigt ringde min mobil, och det var Emma som ringde upp för jag fick inte fatt i henne när jag ringde och därför sa jag till moffe att jag var tungen att lägga på så att jag kunde prata med henne men han hörde antagligen inte för han ringde gång efter gång och jag svarade inte eftersom, jaa..jag pratade redan men sen var jag tungen att svara så att han kunde sluta ringa. Men det var ganska roligt och jag fick mig ett gott skratt.

Jag ringde sedan upp moffe och vi pratade ett tag. Han skickade en massa bilder från sin mobil till min..b.la en jätte gullig bild på han själv som han tog när han var nere i Thailand nu i november och en bild på mig som han fick av mig i födelsedagspresent eftersom jag vill han ska ha en bild på mig eftersom han har en jätte fin stor på min syster när hon var brudtärna som liten, jätte gullig, :)


Bilden pappa har inramad i sitt sovrum på mig, :)

Fick inte rätt på kablen till mobilen så jag kunde inte överföra bilderna men snart så kommer en väldigt vacker, ;)

Wiho

Jag kom precis innanför dörren och hoppade på datan, kanske inte ordagrant men nått i den stilen. Jag har varit på inskrivning till dansen, ja..och för er som inte vet går jag på dans, men jag vet inte riktigt vad det är för sorts dans. Jag bara hänger på och gör som alla andra, nej kanske inte riktigt men det är jazz/showdance tror jag, jag har alltid sagt det iallafall men det är någon sorts blandning. Jag tycker det är en rolig grej att hålla på med på friden istället för typ fotboll och innebandy för det är riktigt tråkigt tycker jag, inget som intresserar mig iallafall. Det är bara en boll man springer efter med en klubba eller fötterna. Men det kan va kul att titta och heja på de snygga killarna eller bara min älskade vän Sandra som är så duktig, ;)




Och jag klar med min turism läxa, wiho..så himla skönt. Nu är det bara handelsfrågornakvar jag ska göra till i morgon, men dem gör jag snabbt efter top model som jag bara sitter och väntar på just nu. Fast jag ska sättaigång och läsa en massa bloggar nu så det fördriver tiden.




Onsdag

Jag kom hem från skolan för ett par timmar sedan och sen dess har jag bara tagit det lugnt och inte gjort något alls. Mamma kommer hem om ca en timme och då har hon med en bild jag skickade till henne idag på jobbet som hon lovade att printa ut så jag hoppas den ser bra ut. Vi ska också börja med läxan då så den blir klar. Jaja, jag har varit hemma nu ett tag utan att göra något och klockan bara går och går och snart är det läggdags igen men jag har så svårt för mig att komma till ro och börja koncentrera mig på sånt när klockan bara är fyra.

Och till en helt annan sak..idag i skolan på idrotten hade vi styrka så vi var i gymmet. Där satt jag på en av ställningarna, eller vad det nu heter, och skulle börja lyfta i "sittande bänkpress" och det var väldigt tung så jag frågade någon hur jävla mycket kilo som var på egentligen för jag klarade inte ens att lyfta det..och ja, där fick jag mitt svar på min styrka. Jag har ingen. Jag klarade inte ens 30 kilo som det var i detta fallet, alltså hur svag är jag egentligen?




Caroline, du finns i mina tankar oavbrutet och jag saknar dig så himla mycket. Inget känns som förr, ingenting. Men jag är riktigt glad för att jag fick träffa dig, Jennie, Maria, Sandra och Evelina. Ni allihopa är så gulliga fastän Evelina dissar alltid, ;) men så fort du blir bra gumman ska vi se till att få igång våra tjejkvällar igen för utan dig känns det så tomt. Men jag och Jennie kommer till dig på fredag och då ska vi säga en massa saker till dig som jag hoppas du kan glädjas åt. Jag älskar dig gumman och så mycket som jag och alla andra tror på dig kommer du klara detta, du är underbart bra sötnos, kämpa så klarar du allt, <3



Familjefottot, jag älskar er tjejer, <3

Sova?

Nu har jag precis gjort mig redo för sängen..och det är konstigt, jag är alltid trött om dagarna men sen när det är dags för att sova är jag inte trött utan jag kan va uppe hur länge som helst? Det är konstigt, eftersom jag sover inte om dagarna längre för då är jag pigg om nätterna/kvällarna och därmed kan inte sova. Men det är likadant utan min "topplur" därför funderar jag på att sova bort mina dagar ändå, men jag får se hur det blir med det.

Kvällen har mest spenderats framför tv:en eftersom det var top model och andra avenyn idag, och andra avenyn är inget jag missar och jag har även blivit besatt av top model. Konstigt faktiskt, för alla dem andra säsongerna har jag hatat det, men men det är Jennie som gjort mig beroende.

Jag har även gjort ungefär halva min turismen läxa, lite mer kanske..men jag ängnade minst en timme åt att hitta det jag egentligen skulle skriva om och det jag valde till sist eftersom jag aldrig kunne finna det. Men jag tror detta också kommer bli bra, bara jag gör klart det imorgon så, men mamma är så duktig och hjälper mig.

Nu ska jag iallafall läsa en massa bloggar innan jag kan lägga mig till rätta och försöka sova. Ja, jag har blivit som beroende och jag kan inte sluta, men det är bara till en fördel tycker jag för jag får reda på en massa godsaker som jag inte annars vetat, ;)



We are the youth of the nation



Äntligen hittade jag den, har ägnat minst en halv timme åt att hitta denna låten
men så kan det bli när man inte har nån aning om vad den heter och ingen
fattar vilken låt det är när man försöker förklara, eller det kanske inte är så
lätt när jag inte kan texten. Men jag gillar den iallafall, jag har spelat den om och
om igen nu ett bra tag och än så länge har jag inte tröttnat.

Beethoven?

Nu har jag precis kommit upp från nedervåningen. Jag har suttit helt ensam där nere i mörkret och ätit fil medans mamma var här uppe och dammsuga..jag tyckte det var för mycket oväsen så jag gick ner istället och tog en pause från datan, okej de blev 15min, men det är alltid nått. Men det blev inte så värst stillsamt ändå för det är någon som spelar på ett jävla piano i vår trappa eller någon annanstans runt omkring, jag hör det iallafall och det är riktigt störigt och den spelar inte precis som beethoven.

Annars händer ingenting idag mer än att jag måste plugga, jag ska skriva ett "arbete" eller vad det är, inom turismen. Och jag hatar verkligen turism, jag är så glad att jag slipper det i 2:an eftersom jag valt handel och inte turism.

Och jag är jätte trött nu..trots att jag försov mig i morse, eller rättar sagt jag trodde vi började senare men vi har fått nya schema denna veckan och då har jag ingen sovmorgon på tisdagar, plus att vi går läängre..en hel timme. Men som tur var fick vi sluta en timme tidigare idag, vilket var ganska skönt. Men det gör bara att jag sitter hemma och håller på att somna hela tiden..och jag får inte sova nu..ja, skolan gör mig bara tröttare och tröttare. Om bara Carro hade varit i skolan och piggat upp oss alla, ja då kanske jag inte hade varit så trött nu? Men hon kommer tillbaka snart, det ska du carro för du kan inte fatta hur mycket jag saknar dig, jag tänker på dig hela tiden, dag som natt och jag vill bara att du ska må bra nu, och vaaakna..jag vill se ditt smile älskling, det får mig på så bra humör för det är helt underbart. Du är bäst sötnos så kämpa, vi tror på dig..och jag älskar dig Caroline, <3

Måndag

Imorse vaknade jag som vanligt, jag gick upp, käka, fixade mig..men sen när jag stod i badrummet och sminkade mig fick jag värsta huvudvärk och allt bara snurrade. Så jag fick ringa till skolan och sjukanmäla mig sen va det bara raka vägen till sängen och vila huvudet.

Jag vaknade några timmar senare och då la jag mig i sängen och tittade på några weedes avsnitt. Sen ringde mamma och frågade om hon kunde komma med hundarna och malte (en katt) som jag ska passa en vecka när mamma åker iväg med Anders,  som är husse till malte och mammas kille som hon har hundarna med.

När mamma kom hem med djuren fick jag gå upp ur sängen och gå ner till dem och gosa en massa, dem är så himla söta, gulliga och keliga. Sen efter ett tag ringde mammas telefon, det var Anders som undrade hur det gick och det var då jag fick dagens skratt. Det var så att hon svarade med högtalaren, så alltså hörde jag allt han sa och om hon inte visste nått av det han frågade svarade jag men efter ett tag sa hon; varför har du högtalaren på? HAHA, ja..jag kunde inte sluta skratta, hon visste inte att det var hon som hade den på, så oteknisk som hon är. Men sen när hon lagt på förstod hon varför jag kunde svara på allt han sa. Det var faktiskt roligt, för mig iallafall!



Malte och jag, så gullig han är alltså..riktigt kelig!


Nova och jag, visst ser det ut som hon gillar de..hahah!


Bobber och jag, vi bara bråkade lite..men han blev glad sen!

Söndag

Idag är det söndag igen, ja..tiden går bara så himla snabbt nu för tiden och imorgon är det skola. Jag önskar bara att jag kunde slippa men tyvärr går inte de.

Morgonen, dagen och kvällen har varit en riktig söndag. En vilodag! Skolan gör att jag inte orkar annat än sova, men det ska jag försöka ändra på nu. Eller nästa vecka..

Nu sitter jag här och latar mig och om en halvtimme hade jag tänk att jag skulle gå ner till mamma, som är sjuk för tillfället, och göra henne sällskap. Vi ska titta på National treasure och mysa med en fruksallad om jag orkar göra det annars får det bara bli te, så kan jag göra mamma sällskap för det är det ända hon dricker nu tycker jag. Sen blir det läggdags för mig om jag lyckas somna nu när resten av dagen har gått åt till de.

1994-2008

Dagen har varit en riktig relax dag, hur skönt som helst. Men vid sånna dagar är det rent av sagt omöjligt för mig att somna. Därför har jag kollat på en massa fotto sen mamma tog förväl av vår "relax-dag" för hon var trött och kände inte sig alls bra. Jag låg först i hennes säng ett tag med katterna innan hon kom och skulle bädda ner sig men då skrämde hon iväg mig och jag gick in till mig och min säng (som är skönare). Ja, tillbaka till fottona. Jag har kollat på skolfotto på mig själv från 95-08, alltså 14 år av mig i bilder. Ja det är inte dumt de. Men visst, på en del önskar jag att det inte var jag.



1995, (3år) kolla bara på minen, det ska nog föreställa
att jag är sur.


1996, (4år) här ville jag absolut inte visa tänderna.            


1997, (5år) ett års träning och jag vågar visa mina två tänder
och dessutom fick jag min fösta "finne".
                                                                                                       

1998, (6år) fler tänder och snyggare frisyr. Tottarn har
försvunnit och jag kör på en omodern "kort och rakt" frisyr.


1999, (7år) mitt djur intresse börjar sakta men säkert  
och jag envisas med att inte låta mitt hår växa.           


2000, (8år) därför bestämmer jag mig för att klippa av skitet
och djurintresset växer och halsbandet hänger efter.


2001, (9år) håret börjar växa och det gör jag också.


2002, (10år) det är bara håret som fortsätter att växa        
och jag vill ha långt hår.


2003, (11år) Håret blir synligare och det blir även ögonbrynen.


2004-ingen bild
Jag klipper kort lugg och jag fastnade inte på kortet och därför finns inget.




2005, (13år) jag klipper upp håret och det vill inte ligga      
rätt utan står ut överallt (och det var innan jag förstod        
att man skulle använda plattång). 10år efter och jag          
har bättrat på min sura min.


2006, (14år) jag börjar le sakta men säkert, jag börjar mitt
eviga färgande av mitt hår, jag har piercat mig, jag har fått
riktigt långt hår som jag sällan har framme.


2007, (15år) jag har fått ett konstigt leende som jag endast
använde en gång (här), jag har fått ljusare och kortare hår,
jag har förstört mina ögonbryn, jag har tagit av min piercing.


2008, (16år) jobbat på mitt "smile", har fått mörkare hår, ögonbrynen
har växt ut.


2009, ingen bild
Jag klipper av mitt hår, sätter i piercingen, färgar håret rött.
(men nu är det mörkt igen..)

Lördag

Sandra förlorade matchen igår men hon spelade annars jätte bra. Det var första gången jag såg henne spela en match och nu är hon min förbild för hon är så himla duktig, att hon orkar springa runder där alltid (för hon har alltid match känns det som) och jaga en boll med en klubba. Men jag får åka dit fler gånger och heja på henne fast då tycker jag dem ska vinna.




Ja, och nu är det lördag. Dagen har spenderats i sängen men jag ska snart gå upp och städa mitt rum. För det behövs verkligen. Annars händer inget idag vad jag vet så det får bli ännu en lugn lördag framför tv:en och titta på körslaget och äta god mat med min älskade mamma.

Det ser ut att blåsa mycket idag. Men det ser inte ut att va så himla kallt, eller vinden gör det kallare men jag tror ändå jag ska fråga mamma när hon kommer hem om vi kan gå ut en runda med hundarna. Frisk luft är aldrig fel och det är så tråkigt att bara sitta inne. Man behöver frisk luft!



Nova och Bobber. Dem är så himla gulliga och mysiga, eller ja för det mesta iallafall, :)

Picture

Jag har så sjukt många minnen från hundratals dagar under så många år. Men jag tänkte jag skulle dela med mig lite. Därför lägger jag upp lite bilder eftersom jag ändå sitter vid datorn och har tråkigt och kan inte somna.



Lärarmiddagen i 9:an. Kände mig ovanligt
lyxig i uppsatt hår och för er som inte vet
hatar jag att ha uppsatt hår.


Spexdagen i 9:an. Jag var kanin som ni kan se.


Prag med mormor, mamma och moster.
Mamma och jag blev avritade.


Jag och en av alla mina nästkusiner. Vi var på
släktträff i danmark.


Den ända bilden jag har på farsan och mig fastän
jag har träffat han fler gånger än jag kan räkna till.


Denna bilden säger fler än tusen ord för mig.
Men det jag kan säga är att jag fick gräva en
stor grop helt själv. Och min älsklings lärare
tog denna bilden med hans jävla kamera som
var överallt.


Går inte mer än att säga att jag har en helt underbar
mamma och vi har minne förevigt tillsammans.


Maria, Sandra, Jennie, Caroline och Mikaela.
Helt underbara minne tillsammans med er alla
och fler ska det bli.


Corinne, Rebecca och Mikaela.
Detta var tider..saknarsaknar!


Anna, Corinne och Mikaela.
Vi tre hade alltid så himla kul och vi hittade på så mycket.
och det är något jag aldrig kommer glömma..


Mikaela och Cornelia.
Vi har haft tider sedan barndomen, både bra och dåliga.
Men dem bra har varit bra om man säger så.


Lilljulafton 08. Min lilla familj på mammas sida
får ihop mysiga och trevliga dagar.

Innebandy

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, och nu sitter jag här och tråkar. Jag bara väntar tills klockan blir 18.52 för då ska jag och Jennie ta tåget till åstorp för att kolla på Sandra när hon ska spela match. Vi ska heja och skrika tills vi inte får luft eller bara tills rösten försvinner. Men det ska bli kul iallafall särskilt för Sandra för hon blev så glad när vi sa att vi skulle komma och titta. Hon kände sig så lycklig av att någon av hennes vänner förutom dem hon spelar med ville titta på henne när hon spelar. Så jag hoppas dem vinner också och att Sandra gör minst ett mål. För då blir det liv i klacken, :)


Super glada Jennie, Mikaela och Sandra, och det blir samma miner idag, ;)

Illustration




Idag fick jag min bild jag beställt av Jennifer och jag blev riktigt nöjd. Jag tyckte den blev väldigt fin och lik. Men jag fattar inte hur man kan rita så bra, det vill jag med kunna.

Torsdag

Idag har det varit en lång och tråkig skoldag, som torsdagar alltid är och kommer förbli eftersom det är den ända dagen i veckan vi går till fyra.

Precis när jag hade kommit hem fick jag ett sms av Rebecca som frågade om hon kunde komma upp ett litet tag innan hon skulle träna. Vi satt och snackade om allt möjligt tills det vad dags för henne att gå. Det var riktigt länge sen vi träffades så därför är det roligt när man ses, man har betydligt mycket mer att snacka om iallafall.

Och nu sitter jag här vid datan och läser bloggar, ganska mycket att ta igen men det är bara kul. Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag, är väldigt trött som vanligt. Men jag får hålla mig vaken så jag kan somna i kväll. Men det blir nog mys hemma med mamma med god mat och film. Ja, och jag får inte glömma att jag ska färga håret idag med. Läängtar!



Caroline min lilla älskling, jag saknar dig så mycket. Jag vill bara att du ska bli frisk nu, vi har så mycket att ta igen. Men du är stark och jag tror på dig, jag älskar dig sötnos, <3

Dagen

Mamma och jag åkte in till ängelholm för jag skulle till en psykolog, och tro nu inget sånt om mig men min doktor hade rekommenderat mig till henne. Det är så att jag har väldigt mycket problem med min mage. Jag har dagligen extremt ont i magen och det är jävligt jobbigt därför har jag varit hos en doktor och tagit en massa prover och kollat vad som kan va fel. Men dem har inte hittat nått så jag har varit hos en dietist en gång tidigare för att kolla om jag äter konstig mat som orsakar de. Fast det enda hon kom fram till var att jag åt för mycket frukt, tugga för mycket tuggummi och åt för mycket fibermat. Det enda som har varit skit svårt för mig har varit att inte tugga så mycket tuggummi. För jag blir nästan som en rökare utan ciggaretter, jag får panik. Men jag försöker och jag tycker jag har blivit duktigare.

Jag tror faktiskt jag rekommenderades till henne för dietisten tyckte jag var så envis och negativ så hon ville antagligen inte träffa mig mer. Men det var ändå till en liten nytta idag för jag berättade ganska mycket..och det kanske har någon betydelse för all denna smärta.



Vi var hos Pekke och mamma förklararde sin och jag sa hur jag ville ha den. Men han sa att det var lättare att vi ritade den direkt på när jag skulle göra den. Jag fick också en tid till Jennie och mig så vi kan fylla i våra "Believe" och jag ska fylla i min stjärna på ryggen samtidigt. OJOJ, det kommer vara en väldigt smärtsam dag men om man vill vara fin får man lida pin, ;)

Och efter vi varit hos Pekke idag åkte vi till ICA och köpte en hårfärg till mig. Och det blev mörkbrun, alltså inte lila för jag hittade ingen fin färg så jag skiter i det lila och blir mörkbrun nu direkt istället. Så det gör jag antagligen i morgon tror jag för jag kan inte vänta längre, :)



Ungefär som här fast lite mörkare och det kommer antagligen skimra
lite i rött men det gör inget, bara det blir mörkbrunt..men det är
ju bara 1000 cm kortare, aaah..jag saknar mitt hår men men
det växer ut.

Onsdag


Jag kom hem från skolan för ett tag sen. Vi hade idrott den sista timmen och det var en ovanligt jobbig lektion. Vi hade julrundan...och vi ska ha de på fredag med, jobbigt!

Och om en kvart kommer mamma och hämtar mig, vi ska till ängelholm. Kanske berättar mer sen för nu hinner jag inte..

Men efter vi varit där ska vi åka till Pekke (tatuerare) för han ska rita upp en tatuering mamma ska göra och den kommer bli skit nice. Och kanske om han har tid ska också rita upp en till mig. Men när jag har pratat med han och planerat lite mer vet jag vad jag ska göra för det är lite osäkert nu men den ska hänga ihop med dem jag har på foten.

 

Top model

Nu sitter jag och tittar på top model. Jag hade precis satt på weeds när jag såg att klockan var åtta. För jag har ääntligen fått tredje säsongen och jag blir som besatt när jag har dem hemma. Jag vet egentligen inte varför jag ser det för jag har alltid hatat det och inte orkat se det. Men sen när alla sa att en kille var med var jag tvungen att börja se det och det är väll okej. Jag kommer iallafall börja se det för det ser ut som det är lite action i de.

Och idag efter top model börjar andra avenyn och jag älskar verkligen det programmet . Men jag har redan glömt vad det slutade med men jag får antagligen tillbaka minnet när jag ser vad som hänt tidigare, eller jag tror dem visar det iallafall.

Sen ska jag sova tidigt idag, eller jag ska försöka. Innan tolv ska datan iallafall vara stängd.


Besök hos sötnosen

Idag efter skolan åkte jag, Jennie, Maria och Sandra in till stan för att träffa vår lilla älskling.

Vi tog tåget redan vid två för vi blev klara väldigt tidigt med provet och fick sluta när vi var klara. Vilket var väldigt skönt men provet var ganska svårt. Fast jag gjorde mitt bästa som alltid, (a) och jag hoppas att jag får bra på det ändå.

När vi kom in till stan gick vi direkt till donken, eller Sandra och Jennie gjorde det för jag och Maria gick till graffiti för vi ville ha riktig god mat. När vi var mätta och belåtna gick vi vidare, men vi orkade inte gå upp för den jobbiga backen som man måste för att komma till sjukhuset och därför åkte vi buss i stället. Men det blev en liten omväg vi fick åka men vadådå, vi hade tid att titta på trafiken och naturen.

Sen bar det av till vår lilla älskling.

Det är alltid lika skönt att träffa dig. Idag var du ganska trött och du bara sov och sov, men det känns så bra att få se dig, du ser så otroligt stark ut fast du verkade inte så glad på mig idag. Du ville inte titta på mitt hår, eller du kanske bara va avundsjuk på min snygga hårfärg..eller inte, ;) och jag hoppas inte du blev allt för arg på mig när jag noppade dina ögonbryn för det verkade lite som de och det var inte meningen sötnos för jag blir så sjukt nervös när du gör dina allvarliga miner. Men jag är så glad över dina framsteg så bara fortsätt så och jag kommer snart och hälsar på dig igen, <3


Pluggpluggplugg

Jag ligger i sängen med alla böcker jag behöver för att kunna plugg men ändå är det så jävla svårt att koncentrera sig. Jag har stängt av tv, musik..ja, det är helt tyst i huset för jag har lättare för att koncentrera mig då (tror jag). Men jag kan inte för datan är frestande bara jag tittar på den..

Jag ska se till att få något gjort nu, men jag vill bara ut och ha kul istället för att ligga här i ensamheten och behöva plugga som jag hatar.

Eller nej föresten det är inte helt tyst för just nu hör jag en av katterna snarka, Ah..nu kommer jag störa mig på det hela tiden. Jävla katt! Det är säkert tjockis/sötis.

Och snart är det PB (prison break) och det kommer vara jätte spännande idag har jag sett på reklamen. Det är nått jag längtar efter iallafall. Bara två timmar kvar!





 
Jag hittade en gammal bild (ett år) på datan när jag tittade igenom bilder, som alltid.
Och det såg så gulligt ut när jag bara hade en ynka liten stjärna på foten.
Nu är där lite mer. Men men..det jag har nu kommer bli mycket fint när jag gör om den i mars.
Så är de fint till i sommar! Längtar!

Pluggmåndag

Jag kom hem från skolan för några timmar sen..

Och sen dess har jag inte orkat göra ett skit, det har varit tillräckligt svårt att hålla mig vaken för jag är så jävla trött men jag får inte sova för då blir det kris i natt när jag ska lägga mig. Därför har jag bara suttit här och tittat på tv..

Om ett tag ska jag börja plugga en massa, vi har det jävla provet i morgon och om jag ska kunna lite av det får jag sätta igång snart, fast det är mycket svårare att börja än vad det är att sluta. Det är bara att slänga ihop böckerna på en sekund och börja med något annat som är lite roligare. Men nu får jag sätta igång att tänka på det som inte är lika roligt..plugg!



Skolan har faktiskt inte varit helt skit idag, eller okej..lektionerna! men jag har varit på ganska bra humör och flippat runder, eller kanske bara till en viss del, hehe..

Och imorgon ska jag och Jennie in till vår älskade och underbara lilla Caroline. Det ska bli så roligt att få träffa henne igen för jag tänker bara på henne hela tiden, <3 Du är vår lilla ängel Caroline, jag älskar dig sötnos, <3

En lila Mikaela



Äntligen! nu har jag bestämt vad jag ska göra med mitt hår för jag klarar inte av att ha det så jag har nu..

På fredag om jag kan och har tid ska jag färga det lila, jag har alltid vela prova men aldrig vågat men nu ska det bli av. Jag kommer bara ha det lila i ett par veckor sen färgar jag det mörkt, jätte mörkt brunt nästan svart. För det är vad jag vill ha till slut och då kan jag äntligen trivas i det och ha en naturlig fin hårfärg.

Innan den 15 mars då Jennie och jag ska vara "model för en dag" som för övrigt ska bli riktigt kul och jag längtar redan som fan. Ja, då måste jag ha brunt hår för jag vill se lite "naturlig" ut eftersom jag kommer ha det minnet för livet. Jag vill också försöka se lite bra ut och då passar det bättre så.



Men nu ska jag gosa ner mig i min soffa och titta på trollkarlens hemligheter, de låter faktiskt intressant och jag kanske kan lära mig något trick jag kan använda mig av sen, eller inte..jag kommer ändå inte våga.

Sen blir det lite plugg innan jag somnar. Godnatt!

Söndag

Idag kommer det vara en vanlig tråkig söndag. Jag gillar verkligen inte söndagar, dem är trista och det gör det inte bättre att det är skola i morgon och jag måste sova tidigt. Därför gick jag upp tidigt idag, Frukosten var klar och serverad vid 11 och då fick jag se till att gå upp. Men det gör förhoppningsvis att jag kan somna ikväll.

Nu sitter jag i sängen och tittar på weeds. Jag har bara tre avsnitt kvar av andra säsongen sen får jag börja se tredje, det är riktigt bra och jag har blivit som besatt.

Sen måste jag se till att börja plugga. Vi ska ha prov på tisdag i försäljning och servic. Redan andra veckan börjar det bli jobbigt för prov är inget annat än jobbigt och tråkigt..


Caroline,
du finns konstant i mina tankar. Jag vill bara att du ska vakna nu och må bra. Fortsätt kämpa sötnos, jag tror på dig. Du är bäst och klarar detta. Jag älskar dig, <3

Kvällen

Idag blev det som sagt bara en slappedag. Jag är riktigt trött i hela kroppen men jag är inte så trött så jag kan somna.

Mamma och jag har ätit en jätte god middag, eftersom det var lördag fick vi äta något riktigt gott som jag älskar så det blev kroketter, kyckling och bearnaisesås.

Sen kollade vi på körslaget och Nannes lag åkte ut. Jag ringde faktiskt och rösta på henne idag men så åker hon ut. Ja det var surt! Jag gillar inte henne precis men hon kämpar bra med kören och det gillar jag för dem var bäst i kväll.

Det var meningen att vi skulle titta på Madagaskar 2 efter körslaget men den fungerade inte så det blev Derailed istället. Den var bra men jag hade faktiskt sett den innan men det är alltid bättre att se en film två gånger tycker jag ifall man missar något första gången.

Och på tal och något helt annat så har jag tagit ut min piercing idag. Jag kan aldrig bestämma mig om jag ska ha den i eller inte. Den har åkt på och av ett antal gånger i alla dem åren jag har haft den. Det är faktiskt tre år sen nu i januari/februari jag gjorde den. Men jag får se hur det blir.

Nu ska jag iallafall sätta igång att läsa en massa bloggar, sen blir det nog att jag sätter på Weeds och tittar på det tills jag somnar. Godnatt!



Det blev också lite fotografier tagna idag när vi hade tid över för ingenting









Lördag

Idag är det lördag och jag känner mig riktigt hängig och trött men det är nog för skolan började i veckan och då börjar jag alltid känna så eftersom jag måste gå upp så tidigt på vardagarna. Därför blir det nog inte att jag gör något idag, det blir nog bara att jag ligger och latar mig i sängen/soffan.

Sovetid

Jag lyckades inte sätta på en film för jag hittade ingen jag ville se. Därför har jag bara suttit här vid datorn och klottrat på bilder. Det kan va riktigt kul ibland för samtidigt hittar man en massa bilder man inte har sett på åratal. Nej, kanske inte riktigt så länge men man har glömt att dem finns helt enkelt.

Okej, vissa kanske man önskar inte fanns och därför jag ska gå igenom dem. Det brukar bli en hel del man slänger då men det är jobbigt med en massa onödiga bilder. Jag får helt enkelt ut med kameran och ta nya.



                          En av alla bilder jag gjort om nu

Tionde

Idag, den 10 januari, är det exakt en månad tills jag fyller 17. Tiden går snabbt och det känns som om jag fyllde 15 bara för ett år sen. Den dagen kommer jag aldrig att glömma, jag var på skidsemester med Corinne, Åke och Annette. Vi hade riktigt roligt den veckan och det är ett evigt minne för mig, inget jag kommer glömma.



Corinne och jag ute i backarna, vi hittade dock ingen lift den dagen som ledde
oss upp dit vi skulle så vi fick försöka ta oss uppför den på egen hand och det
var dessutom en blå backe. Vi kasade ner hela tiden, tappade skidorna, det var
kallt, det blåste snö på oss och vi var ivägen för en del som skulle ta sig nerför
backen, vilket var meningen man skulle, inte tvärtom som vi gjorde.


Vi tog oss upp sakta men "säkert". Bara halva biten kvar..


Utsikten från den längsta och största liften, den tog minst 5 min att åka
och på den tiden kunde man ha riktigt roligt. Kanske flörta,
göra grimaser och skratta ?

Fredagskväll




Jag kom hem för ungefär en timme sen från Jennie. Jag följde med henne idag efter skolan. Vi har ätit gott och tittat på let´s dance. Det var meningen att vi skulle kolla på blondinbella för att se om hon gjorde bort sig eller trillade men det gjorde hon inte. Hon var otroligt fin i håret och jag vill ha exakt samma hår som henne. Men det kommer jag aldrig att få, jag kan ju drömma.

Jag visste inte vem så många var som va med och då är det inte lika kul att titta. Men dem som jag tyckte om och som jag vill se va Morgan, han är riktigt rolig och ball. Sen var det magnus, hans kropp är ju bara så stor och muskelös och det säger mycket. Laila var faktiskt bra och det trodde jag inte så hon gillade jag. Kitty var nog den dåligaste av alla, jag vet inte vad hon gjorde men det var ganska kul så man kunde inte låta bli att skratta.

Jennie och jag kollade också på väldigt gamla fotografi på vår älskade Caroline, hon var riktigt söt redan då. Men att se henne gör att man tänker ännu mer på henne om det nu går. Jag saknar henne otroligt mycket och jag vill bara att hon ska vakna nu, hon är otroligt stark och hon klarar detta men jag vill ändå att hon ska vakna nu. Jag vill höra hennes röst, se hennes smile..ja allt, jag vill till henne nu. Det känns så underbart att se henne.

Caroline&Jennie&Mikaela är oslagbara tillsammans och jag älskar oss, <3

När jag gick från Jennie nu ikväll kändes det som om någon följde efter mig hela tiden, jag fick panik och tittade bak hela tiden och där var givetvis ingen men det var otroligt läskigt och det gjorde det inte bättre att efter jag hoppat av tåget i Klippan och var på väg hem kände jag samma sak, att någon följde efter mig. Jag känner aldrig av sånt och jag går ändå ganska mycket själv så där om kvällarna när det är mörkt. Men antagligen kommer jag inte tycka om det lika mycket hädanefter.

Nu ligger jag här i sängen och gör ingenting och jag är konstigt nog inte trött fast det är fredag och jag har gått upp tidigt, eller jag brukar kunna vara uppe väldigt länge men nu när skolan har börjat ändras klockan om helt. Jag ska iallafall sätta på en film och bädda ner mig i sängen och äta mina älskade vindruvor som jag har blivit helt beroende av. Godnatt!



Idag har det varit ett jävla liv här hemma.

Det börjde med att mamma och jag ringde på hos grannen för vi behövde hjälp med Zoya och Aska. För dem behöver borstas och klippa klorna eller Zoya måste vi borsta varje dag för att hon inte ska få tovor över hela pälsen. Men det är helt enkelt omöjligt att göra det själv. Dem två är helt galna, dem kan inte sitta still i en enda sekund utan att dem river, biter, skriker och fräser. Därför var vi tvunga att ta till hjälp, ja det låter kanske konstigt att tre stycken behövs för det men det är sant. Men sen är det också lättare när en främmande person gör det.

Men men nu är det iallafall avklarat och jag slipper bryr mig mer om det idag. Fast på lördag får vi gå igång igen..men det får man ta när man valt att ha katter som är helt enkelt galna. Men dem är så gulliga och jag hade haft det så tråkigt och kännt mig helt ensam när jag är hemma själv.




Caroline
, du klarar detta det vet jag. Jag tänker på dig hela tiden, allt känns så konstigt och tyst och livlöst utan dig i skolan. Det är alltid du som livar upp allting och ditt skratt och humör får mig på så jävla bra humör när jag är på dålig humör som händer ganska ofta på morgonen. Du är helt underbar och jag älskar dig, <3

Torsdag

Idag var det första skoldagen på några veckor och givetvis skulle vi börja en torsdag så vi går ända till fyra. Jag kom hem för ungefär en timme sedan och jag har inte orkat göra någonting. Jag är riktigt trött och vill bara sova. Men om jag lägger mig och vilar en timme eller två är det helt kört för mig att somna i kväll. Därför får jag sitta uppe och försöka hålla mig vaken.

Jag ska göra klart min recenssion idag om min bok jag läst, pojken som kallades det, som för övrigt är riktigt bra men har en hemsk handling. Sen har jag också engelska jag måste göra, ska göra några meningar om dödsstraff som jag sedan ska läsa upp i morgon på engelska. Inte min starka sida precis..

Jag satt och undrade när mamma skulle komma hem, för hon är ganska sen nu. Och när hon kommer hem har jag alltid något att göra, antingen blir det trevligt eller tvärtom men hon är ändå alltid lika rolig som jag däremot inte kan säga om mig själv. Men jag kom precis på att hon skulle och handla mat efter jobbet så nu hoppas jag bara att hon har köpt något riktigt gott som vi kan ha till middag ikväll.



Mamma och jag för några månader sen..
Den kvällen kommer jag alltid att minnas, helt underbar och rolig kväll.
Min mamma är verkligen underbar och jag hade aldrig kunnat ha en bättre.
Jag älskar dig, <3

Trötter

Jag börjar bli riktigt trött nu, nästan som om jag kunde somna sittandes. En helt ny känsla för mig, vilket jag själv tycker är helt underbart för en trött Mikaela brukar jag inte se så ofta.

Det är ju även skola imorgon och då hade det varit bra om jag lagt mig i tid. Det kanske är lite för tidigt. Men det tar ett tag för mig att göra mig redo för sängen. Det är en del saker som ska göras innan jag kan lägga mig för att sova. Nu ska jag iallafall gå ner och hämta en älskling som kan göra mig sällskap.

Godnatt!





Onsdag

Idag började dagen med att jag gick upp klockan tio och det var skit tidigt för mig eftersom det har varit lov och då har jag helst legat till ett. Imorgon börjar skolan och det vill jag verkligen inte, så jävla tråkigt det kommer va nu utan Carro. Jennie är ju där och det är jag glad för men hon är inte Carro fast hon är bra och jag älskar henne ändå, :)

Jag har varit hos Cornelia hela dagen. Det var trevligt, vi snackade en massa eftersom det var väldigt länge sen vi träffades. Sen tittade vi på the glass house och den är riktigt bra. Vi har sett den tillsamman en gång tidigare fast det var flera år sen så man hade glömt en hel del. Vi gjorde också en jätte god ananas med honung i ugnen, riktigt gott.

Vid sex tiden gick jag hem och då stod maten på bordet idag igen, min mamma är så duktig och jag älskar henne.

Och nu sitter jag här hemma helt själv med mina jobbiga men så gulliga katter. Just nu har två av dem catfight, riktigt jobbigt för dem lyssnar inte på mig och bara fortsätter så jag ligger bara i sängen och skiter i de och proppar i mig vindruvor, :)

Caroline och Micke

Jag kom hem vid 8 från Helsingborg och då stod maten på bordet, tack mamsen..du är så duktigt.

Nu har jag precis skrivit en hel dataskriven sida om "Pojken som kallades Det". En recenssion som skulle vara klar och inlämnad för länge sen. Men jag har inte kunnat skriva den förens nu. Men det gör nog inget, jag lämnar in den på fredag när vi har svenska.

Dagen..

Ja och Jennie åkte in till Helsingborg. Vi gick direkt till donken för där skulle Jennie äta, men jag köpte mat på Graffiti istället fast sjävklart satt jag med Jennie och vi hade så mysigt med den goda lukten av hamburgare..

Senare gick vi till sjukhuset och där fick vi träffa vår älskade Caroline. Hon var lite lika medvetande som hon var sist jag var där men det var ändå hur underbart som helt att bara se henne, känna på henne och skriva i hennes bok. Vi pratade ganska mycket med en av sjuksystrarna. Fast mest om Carolines hår, både på benen och ögonbrynen..haha vi tyckte det var så kul att det har växt en del. Men nästa gång vi kommer dit blir det ändring på det, ;) haha.

Det känns verkligen som om det har blivit bättre och hon klarar detta. Dem hade även tagit bort respiratorn idag, så man får hoppas att den inte åker på igen..men det är ett stort steg och att hon andas helt själv nu är underbart. Hon är så stark och jag tror på henne.

När vi hade varit hos Caroline ett tag gick vi till Micke med Nille och hans mamma. Eftersom vi inte varit där innan kändes det riktigt konstigt och jag vågade först inte gå in. Så vi skrev båda två i hans bok utanför men sen efter ett tag kändes det mer lugnt och vi gick in tillsammans och då kändes det bra.

Jag känner inte alls Micke så bra som jag gör med Caroline och därför är det självklart att jag tar det hårdare. Men en period för väldigt länge sen umgicks jag och Corinne en del med Micke men det var länge sen och mycket förendras på den tiden. Men jag har även snackat och träffat Micke ett par gånger den senaste tiden och han är faktiskt en riktigt härlig kille. Båda två klarar detta och dem har många på sin sida, kämpa, <3

Helsingborg

Idag ska Jennie och jag ta tåget till helsingborg för att hälsa på vår älskade Caroline.

Jenne tar tåget från Perstorp och så hoppar jag på i klippan och då måste jag gå igenom alla vagnar. För hon sitter alltid i den sista vagnen jag går till. Men bara jag hittar henne så, :)

När vi kommer in till Helsingborg ska vi käka, donkan blir det absolut för Jennie men jag ska hitta något annat med godare mat. Sen går vi vidare till sjukhuset för att träffa Caroline.

Det ska bli så himla skönt att träffa henne igen, <3

HÅRET

Onödigt att läsa det, handlar bara om mitt hår, ville bara förvarna om ni inte förstod rubriken, ;) Men jag har tråkigt för jag kan inte sova, (som vanligt) och alla bloggar jag läser dagligen har jag läst varenda inlägg på och dem vill inte uppdatera med något nytt som Mikaela kan läsa när hon har tråkigt..men jag älskar ändå era bloggar. Jag har blivit helt beroende. Ja, fråga själv min mamma, hon blir galen så mycket som jag läser, eller det hon blir galen för är nog för jag blir helt inne i datan och hon får ingen kontakt med mig och jag antar att det är de hon vill.



Jag har funderat i flera dagar på vad jag ska göra med mitt hår och jag har fortfarande inte kommit på något som jag fastnat för.

Antingen blir det att jag fortsätter färga det rött och då kommer jag få göra det väldigt ofta. För utväxten blir inte alls fin och det blir en hel del skillnad på färgen vilket absolut inte är fint.

Men jag har alltid velat prova på att ha lila hår men jag har aldrig vågat färgat det lila. För att många tycker det är fult och då är inte kul när man får höra sånna saker som t.ex. Det var ju mycket finare innan, kan du inte färga det tillbaka. Ja och då fastnar mina tankarna på det och då blir resultatet att jag färgar det tillbaka..ja, och då var det inte lönt att jag slet på mitt hår i onödan.

Men nu har jag redan en "onaturlig" färg så varför inte en till. Det är alltid kul att prova nya hårfärger särskilt sen när man blir gammal och tänker tillbaka på alla möjliga olika hårfärger man hade, och frisyrer och kläder ja allt. Jag tycker iallafall det är jätte kul nu när jag kollar på gamla fotto på mig själv, det första jag nästan alltid tänker brukar vara; Hur fan kunde jag se ut så i håret/klädslen. Ja det är mycket som förändras och det är det som är så kul.

Tillbaka till håret..

Jag har också funderat på om jag ska färga det brunt nu istället, men jag vet inte om det går..ja, det får jag ta reda på om det kan bli en brun färg om jag färgar över mitt röda.

Men annars skulle jag kunna färga det svart för då försvinner ju allting, (tror jag) men å andra sidan sa jag sist när jag äntligen hade blivit av med mitt svara hår att jag ALDRIG mer skulle färga det svart. Mörkbrunt är ju mycket finare, :/ det har mer glans och ser mycket mer äkta ut och är bara allmänt mycket finare enligt mig.

Jag vill iallafall super jätte mycket ha blont hår. Men det kommer ta riktigt långt tid att få det så, (om det ska bli fint) och det vill jag. Ja, jag får se..resultatet ska bli blont till slut iallafall även om det tar ett år!


Caroline

Jag saknar dig så mycket, jag förstår inte varför detta skulle hända just dig. Fast vi bara känt varanda i ett halvår har vi kommit varanda mycket nära. Du är en riktigt bra vän och du är alltid glad. Jag förstår inte hur du kan va det, :O men det är underbart skönt och jag blir alltid på bättre humör om jag är sur eller bara på dåligt humör när jag ser dig och ditt vackra snea smile som jag avgudar, jag vill också ha det.

När du vaknar och mår bättre ska vi ha så kul tillsammans som vi brukar ha på alla våra tjejkvällar och skolan, ja överallt..alltid.

Men vi ses snart igen och jag har som vanligt mycket jag vill säga till dig och jag vet att du hör allt. När jag var hos dig sist kändes det riktigt bra, det känndes som om du var helt närvarande bara att du inte kunde prata. Allt känndes mycket bättre och jag hoppas också att det känns bättre för dig. Jag vet att du klarar detta och jag tror på dig. Du är underbar Caroline och jag älskar dig, jag kommer alltid finnas vid din sida, <3



Väla

Nu har jag precis ätit middag. Det blev inget käk på väla eftersom när vi stod och kollade vad vi ville ha hörde vi i högtalarna; ärade kunder...
Ja, en gubberöst som alltid säger det en kvart innan dem stänger.

Vi trodde att väla hade öppet till 8 idag som en vanlig vardag men nej..det var trettondagsafton och då stänger dem som en helg. Men det visste varken jag eller Corre. Men efter det att vi hörde gubbrösten i högtalarna kom bussen en kvart senare så vi slapp stå och vänta. Vilket var väldigt bra eftersom det är riktigt kallt ute nu.

Jag köpte ingenting faktiskt, ovanligt men sant, :) men det blev inte så länge vi var där men jag tyckte att vi hade det trevligt. Vi pratade en massa om allting, men så blir det när man inte träffats på flera månader. Så det tycker jag vi ska göra om snart och inte vänta lika länge till.



Jag och Corinne på Liseberg i somras med klassen. Visst är han gullig och man ser att han tycker om de, ;)

Måndag

Jag vaknade för ett tag sen och nu ligger jag bara i sängen och kollar lite på cartoon network fast det är inget bra.

Jag pratade precis med Corinne och vi ska åka in till väla idag och träffas och snacka och bara umgås. För det var ett bra tag sen sist. Så det blir säkert trevligt. Vi har säkert en del att snacka om också.

Hade tänkt att gå ner och ta en dusch nu för det behövs, sen blir det väll att jag fixar till mig och senare beger mig till bussen.

Mormordag

Nu kom jag precis hem från mormor. Det har varit en trevlig kväll. Först åt vi pannkakor..mums, fast jag stoppade inte i mig så många för jag ville ha med mig väldigt många hem så att jag kan äta kalla pannkakor hemma istället. Jag gillar egentligen inte andras kalla pannkakor utan jag kan bara äta mormors.

Jag la precis in 2st i frysen som jag ska äta sen när mamma och jag ska kolla på Du, jag och Dupree som jag har sett en gång tidigare och den är jäkligt rolig, :)

Vi satt och disskuterade väldigt mycket hos mormor och ibland kan det vara väldigt svårt att förstå henne men om jag inte förstår säger mamma vad det betyder. Jag förstår när hon pratar vanligt men inte alla ord bara, :P

Jag har bestämt nu att jag ska söka så att jag ska heta Kofoed i mellannamn. Väldigt ballt tycker jag, ;) Så då får jag ett väldigt svenskt namn som jag alltid har velat ha, eller inte..men det är bättre än Pedersen iallafall som jag heter i efternamn. Så då blir det Mikaela Patricia Kofoed Pedersen. Men jag ska först prata med pappa och sen får jag hoppas att jag kan göra det också utan några problem.

Och jag älskar verkligen min mormors hus så vi pratade väldigt mycket om mina framtida planer. Jag vill nämligen bo i hennes hus så det finns redan planeringar i min hjärna hur det ska se ut och vad som ska ändras. Men det återstår att se vad som händer när den dagen kommer. Som förhoppningsvis är om ett jävla bra tag.

Senare när mamma och jag skulle bege oss så hade mormor precis varit inne i sovrummet och lämnat tvätt och när hon kommer ut ser jag en strumpa hänga på hennes dragkedja. Hon var inte själv medveten om det så jag börjar självklart gapskatta och kan inte sluta så hon förstår ingenting och jag kan inte få ut några ord att säga det till henne heller. Men
när mamma ser det säger hon till mormor och alla skrattar.



Mormor och jag



Sen gick jag runder och tog massa fotto på alla fotto mormor hade uppe, men visar dock inte alla för det fanns en del.




Moster och mamma vid 20-års åldern. Ganska gamalt kan man ju säga.


Jag 5år. Man förendras inte mycket på 11år..


Min älskade mamma som hårmodell




Caroline,
jag tänker på dig sötnos. Jag saknar dig så himla mycket. Jag vill bara att du ska vara här nu och må bra så att vi kan skratta och vara glada tillsammans. Jag älskar dig gumman, <3

Trippel

 
Lycklig
                                 Nöjd                              Besviken

SÖNDAG

Idag är det söndag, alltså vilodag enligt den kristna tron. Jag kan och vet allt sånt där, eller inte.

Jag och mamma ska hem till mormor idag vid 5 och äta pannkakor. Inte vilka som helst utan min mormors och det finns inga bättre, inte som jag har smakat iallafall. Så det ska bli trevligt med lite god mat och familjestämmning, ;)

Men nu ska jag försöka ta mig ur pyjamasen och ta på mig lite mer sociala kläder och fixa till mig.



Mikaela och mormor i somras

NATTEN

Jag har verkligen inte kunnat sova bra inatt. Jag gick och la mig halv 4, men sista jag kolla på klockan var den 5. Jag hatar att ligga i sängen pigg och bara allmänt inte överhuvudtaget trött. Det är jobbigt, tråkigt och inte alls kul.

Sen blev det inte bättre av att jag fick värsta mardrömmen när jag väl somnat. Jag minns inte allt eller hur det började eller slutade men det jag minns var att jag hade Bobber (mammas och Anders ena hund). Vi var ute och när vi hade kommit till något ställe blir Sebbe arg på mig och jag vet inte varför. Han slår mig massor av gånger fast han får några hundbett på sig men det verkade inte som om han brydde sig. Ja, jag måste nog ha varit väldigt stygg. Fast sen så hade jag mina två så guliga flickor från perstorp som tog bort galningen till sist, :)


MYS

Nu har jag precis gjort en god och smarrig fruktsallad till mamma och mig som vi ska ha när vi kollar på Arn - Tempelriddaren med ananas, banan, honungsmelon, vindruvor..ja allt det där som jag gillar.

Det enda jag annars har gjort idag är att sova, duscha och kollat på tv. Det har varit riktigt skönt. Men nu ska jag gå ner och mysa med mamma, det blir nog också att vi kollar på Arn - Riket vid vägens slut för den har jag aldrig sett och då passar det perfekt att göra det efter den fösta.


Caroline, jag tänker på dig dag som natt, jag älskar dig, <3

Lördag

Vaknade för en timme sen av att Aska välte min julgran. Tur för henne att inget gick i sönder förutom alla avbitna ljus som ligger överallt på mitt golv. Jag får köpa en ny ljusslinga så min gran kan lysa upp lite mer än vad den gör nu.

Nu ligger jag bara i sängen och har precis kollat på 10år med parlamentet. Björn är så himla söt, fast det är inte alla hans skämt. Men nu tittar jag istället på All of us, det var ett tag sen jag såg det men Bobby är så riktigt gullig fast han har blivit en riktigt busunge nu ser jag.

Jag tror att det kommer bli ännu en slappe dag idag. Det är riktigt skönt nu på lovet. Men sen blir det lite ording och reda igen när skolan börjar.

Det snöade när jag vaknade men mamma ringde precis och sa att det har lagt sig och snöregnar nu istället, vad tråkigt! Jag som ville ut och leka i snön. Kanske inte riktigt så, men iallafall gå ut.


Caroline, jag tänker på dig hela tiden. Jag vill att du ska vakna nu och må bättre. Du klarar detta det vet jag men jag vill att du ska vara här så vi kan ha lika roligt så som vi brukar ha. Jag tror på dig sötnos och jag kommer snart igen till dig. Det är så skönt att bara hålla din hand och se dig och jag vet att du hör allt jag säger till dig. Du är underbar caroline och jag älskar dig, <3

moffe = pappa

Jag kom hem för ett tag sen från Moffe (pappa) eller det är vad Nickoline kallar honom så det ska jag med börja göra från och med nu för jag tyckte det var gulligt. Fast jag tänker bara på han snygga killen som var med i Big Brother 2006 eller min söta stora hundnalle som döptes efter han.

Fresten i morse använde jag för första gången den vibrerande, elektriska mascaran som jag fick av pappa när han kom hem från Thailand. Det känndes ganska obehagligt och skumt, men jag kommer vänja mig tror jag för den verkade vara skit bra.

Nickoline ville inte vara med, så det blev att bara jag och Emma satt själva och pysslade lite med alla olika pärlor för Moffe ville inte heller pärna med oss. Tråkiga! Men innan jag åkte hem fick jag ett av alla armband vi gjorde, tack!



Nickoline i bilen på väg hem från väla innan idag


En av alla sköldpaddor jag gjorde. Visst blev den fin ? ;)


Innan jag skulle åka hem tog jag två nybakade mackor som pappa påstod att han hade bakat. Dem var iallafall goda för nybakat smakar alltid bäst och nu slipper jag plocka fram mat. Jag sitter själv hemma hos mamma för hon är hos Anders och då blir det ensamt och tråkigt att äta. Men jag har ju mina älskade katter som sällskap iallafall så helt ensamt blir det inte, ;)

Nu ligger jag i sängen med Zoya, vi kollar på Ali men den verkar inte alls bra så det blir nog att jag sätter på en riktigt bra film och lägger mig i sängen och myser resten av kvällen.


Caroline, vi ses snart, <3

Fredag

Nu sitter jag hemma hos pappa. Vi har precis ätit middag, kyckling, sås, potatis och självklart lingon som jag aldrig kan klara mig utan. Det var mycket gott, pappa är så duktig på att laga mat.

Jag var jätte trött imorse när jag skulle gå upp. Det är ju lov nu och då ska man sova länge men jag kommer iallafall att somna tidigt i natt och det är väldigt bra.

Men klockan nio kom syster och hämtade oss och så körde vi till väla. Där handlade jag en vit bh som jag verkligen behöver för min gamla fick jag slänga. Sen blev det också ett par leggings, en tunika och en tröja/jacka. Särskilt tröjan älskade jag men det andra var också bra fast leggingsen var lite slibbiga men dem kommer va bra tror jag och tunikan har jag sedan tidigare fast en annan färg så den är bra.

Jag fick även en ny mobil, en svart walkman som är uppfälldbar med 3,2 megapixel. Och jag hoppas verkligen denna är bättre än min förra. Den var iallafall fin och det räcker för mig för tillfället sen återstår det bara att se om den är bra eller inte.

Nickoline, min systers barn, handlade en massa leksaker så när vi kom hem till pappa började vi att pyssla lite med pärlor och en del andra saker. Jag gjorde ett jätte fint armband till henne. Sen gjorde jag även två olika mönster på en sköldpadda som man sätter en massa stora pärlliknande saker på och dem blev fina båda två tyckte jag.

Nu kollade jag nyss till Nickoline när hon badade med sin nya fina ariel baddräckt. Hon är så himla gullig och söt den ungen. Men nu ska jag gå ut till pappa och syster och titta på 101 dalmatiner. Det är inte vi som valt att titta på det utan det var Nickoline som ville se den. Fast jag älskar ändå barnfimer så det gör inget för mig inte.


Caroline, du är så oerhört saknad. Jag vill bara att du ska vakna nu oh må bra. Jag vet att du kämpar, jag tror på dig sötnos. Vi ses snart igen, jag älskar dig <3

Torsdag

Idag har jag bara tagit det lugnt och sovit och kollat på tv. Jag har varit riktigt trött fast det inte blev så farligt igår. Men ibland finns sånna dagar med. Men mamma och jag gjorde en jätte god gryta så god mat har det iallafall blivit.

Jag kom nyss ut från duschen. Efter vi hade kollat på emil och griseknorren som för övrigt är riktigt jävla kul, särskilt när hönsen och grisen blir lite för fulla och deckar och alla tror dem är döda. Men iallafall när jag skulle gå in i duschen hade min handuk trillat in i duschen så skulle jag ta upp den samtidigt som jag drog bort duschdrapperiet ser något jätte långt stort hängande från taket och skriker till. Jag trodde att det var en stor köttätande orm när det bara var munstycket till dammsugaren. Ormar är verkligen jätte äckliga och jag är skit rädd för dem och det såg faktiskt ut som en orm.

Jag ringde pappa innan idag och han verkade verkligen super pigg. Det blev nog inte en så hård natt för honom inte. Ja då vet man var mitt icke drickande kommer ifrån. HAHA!

Och imorgon ska jag och mamma upp jätte tidigt för min syster kommer redan nio och hämtar oss så ska vi köra till väla och handla lite och då får jag träffa min super söta systerdotter igen. Efter att vi varit där ett tag lämnar vi av mamma här hemma och så kör vi vidare hem till pappa. Han skulle bjuda på en god middag så vi ska ha en trevlig och mysig familjemiddag som innehåller fler än bara två personer. Det är inte ofta man upplever något sånt, ;)

2008

2008 var under sep-nov den bästa tiden på länge.

Jag minns inte så mycket om vad som hände innan sommaren eller under sommaren. Men jag minns allt från och med att jag började handel på gymnasiet i klippan. Det har varit så underbart bra och jag fick två helt underbara bästa vänner. Två gullegrisar från Perstorp. Innan var perstorp inget ställe jag brukade vara i men det har ändrats helt och hållet. Och jag älskar er, Jennie & Caroline ni är två helt underbara personer och ni kommer alltid finnas i mitt hjärta så länge som ni vill, ;)

Och därför gör så ont när jag tänker på vad som hände den 11 dec och det ändå jag tänker på hela tiden är dig Caroline, du måste bli bättre snart, jag älskar dig. Mina tankarna om dig kommer alltid upp och det kommer dem fortsatta att göra, jag tror verkligen på dig sötnos, <3

Men jag får ju inte glömma mean girls, vi sex håller ihop så gott som det går i skolan. Inte precis på samma sätt på fritiden utan det fattas alltid någon. Men jag gillar er för de. Fast nu är vi inte ett helt gäng längre och det kommer vi inte bli på ett väldigt långt tag heller och det svider bara jag tänker på de. Men så fort allt har blivit bättre kommer vi regera igen, ;)

Redan andra dagen i skolan började vänskapen mellan de tre bästa, vi har hållt ihop varenda jävla dag och det är jag riktigt glad för och ni har förendrat mitt liv helt och hållet till det bättre.

Men det är inte allt som har hänt, jag har också fått två helt underbara katter. Lotus och Zoya, jag fattar inte varför jag är så galen i djur när varken min mamma eller pappa är det men jag är så glad för det och dem gör mig så lycklig för utan dem hade det kännts helt konstigt. Jag måste alltid ha en katt hos mig, jag känner mig bara mycket lyckligare då. Man kan ju tänka, det är bara några katter :S men det är inte det för mig, för jag älskar dem och de är som mina små bebisar. Det hade inte suttit fel med en hund heller, men det kommer jag aldrig få ha så länge jag bor hemma. men jag har pratat med mamma och vi kanske får ha hennes och Anders två hundar någon gång i månaden hos oss.

Jag har även tatuerat mig tre hela gånger i år och jag är riktigt glad för att jag har fått det av min mamma. Hon gillar det inte helt och hållet men jag älskar det. Det finns många som tycker det är fult men det gör inget för mig, för jag ska ha fler. Och bara för man har något för evigt på kroppen är man exakt samma person och det ändrar ingenting så sluta med en massa fördommar. Det gillar jag inte men det är väll sånt man får ta.

Jag tycker även att jag har ändrats lite så jag inte ser lika dan ut alltid utan att man kan ändra något lite och inte se likadan ut i 3 år. Kanske inte så mycket, men något finns det alltid, håret är ju lättast så nästa nyår kommer jag va blond.  Det gillas ju inte av alla men man får se ut som man vill så det gör inte mig något. Jag gillar det för jag är samma snälla söta rara flicka för de väll ?

Men nu orkar jag inte skriva mer. Jag tycker detta kan räcka. Mycket har hänt men allt kan man inte skriva ner. Men jag har haft ett bra år. Fast jag hoppas ändå 2009 kan slå 2008. Jag har så klart också ett nyårslöfte om jag nu klarar att hålla det. Jag ska inte äta onyttligheter mer och om jag klarar det får jag en mycket fin belöning av min älskade mamma, <3




September 2008


Oktober 2008


November 2008


December 2008

Jag trivs så jävla bra i mitt korta hår fast jag kan sakna det långa ibland. Fast det växer ut och bli snart långt igen.

RSS 2.0