Morgonen

Jennie och Maria följde med mig hem igår. Vi gick den låånga vägen från stationen hem till mig, eller den kanske inte är "jätte" lång men efter en sån kväll hade vi skit ont i fötterna och vi frös som fan så det kände som en evighet. Och vi gick tydligen som får, hahaha.

Men sen när vi kom hem till mig städade jag upp lite efter kvällen, sen gick vi och la oss nästan direkt och vi var riktigt trötta och somnade nästan direkt för det blev inte så mycket snack som det bukar bli, ;) Jag la mig i mammas gosiga säng och sen fick Maria och Jennie ta min säng, hehe. Och innan vi somnade varnade jag dem för att inte väcka mig en ända minut innan tio.

Sen i morse vaknade jag tio i tio men jag orkade inte gå upp så jag la kvar i sängen och försökte somna om men sen hörde jag tjejerna snacka men och efter ett tag kom Jennie in till mig och då var den minsann efter tio, ;) haha, hon gjorde som jag sa. När alla sen var "pigga" och vakna gick vi ner och käka frukost och efter det stack Jennie för hon skulle till väla med lille Pirre. Men Maria stannade kvar ett tag så vi satt och snackade lite, men sen gick hon med för hon skulle till deras nya lägehet och nu bor vi nästan grannar, wiiihi, :)

Och efter det har jag bara legat i min säng och tittat på tv, läst bloggar och pratat med pappa. Och vi bestämde att han ska komma och hämta mig klockan sex idag så ska vi ha en myskväll och titta på melodifestivalen och äta god mat. Så jag får snart hoppa in i duschen så jag är klar tills han kommer. Hej så länge!


Banhof med tjejerna

Igår; Jennie kom till mig vid fem och då satt vi mest och snackade, sen kom Maria och Sandra hit vid halv sex och då hade jag gjort varma mackor till oss så vi fick i oss lite mat innan Banhof. Sen efter maten började alla fixa och göra vid sig för det hade ingen orkat göra, hehe inte ens jag orkade men det blev av till sist, :) och Sandra lockade mitt hår, fast jag hade "råkat" platta det innan så alla lockar försvann direkt och det tog väldigt lååång tid för hon fick göra om alla lockar typ tre gånger, hehe..och jag ville bara att det skulle vara klart hela tiden. Men hon var så duktig som orkade göra det, men man får passa på när man får chansen att bli fixad av en frisör, hehe.

Sen kom Evelina vid sex fast hon försvann direkt för hon skulle också göra vid sig. Men vid sju var alla fixade och klara och då kom Majs också. Och då satt vi mest och snackade, drack och hade kul, :) Sen gick vi till Emma vid halv nio fast det blev inte så länge vi var där för sen skulle vi gå till stationen så vi skulle hinna med bussen. Denna gången gick det betydligt bättre än förra gången för alla, :) haha.

Men när vi sen kom in på Banhof upptäckte jag att jag fastnade i alla männsikor som gick förbi mig. Och det var skit jobbigt, jääävla klänning...Den kommer aldrig komma på mig igen vid sånna här tillfällen kan jag säga. Men det var så kul att dansa sig i den för allt rörde sig, ;) haha. Men alla dem som fastnade i min klänning var inte lika jobbiga, för det var en kille som var skit trög och han luktade riktigt mycket svett och han försökte inte ta loss mig utan bara höll där klänningen hade fastnat. Men jag fick skit mycket panik och skrev på, ja..dem som var där med mig..att dem skulle hjälpa mig NUUU. Jag ville bara bort. Efter de tänkte jag inte på annat än att folk skulle fastna i mig och jag blev irriterad och gick och satt mig någon annan stans. Och där var skit mycket folk så jag kunde inte heller gå någon stans för då fastnade jag bara i någon, haha..sicket problem jag hade. Men att fastna i elva pers är inte så kul som det låter för vissa var inte alls hjälpsamma utan de bara gick iväg men jag kunde inte gå utan allt drogs iväg så jag fick dra mig till personen utan att titta den i ögonen för det var ännu pinsammare, haha..så jag vet inte om jag drog till mig en riktig snygging, ;) fast alla var inte pinsamma att fastna i och en tjej bara skrattade och hjälpte mig.

Men jag hade ändå kul vid en del tillfälle, och vissa saker kommer jag aldrig att glömma, :)

Så tack för kvällen tjejer fast jag var borta ett bra tag så är det alltid lika kul att träffa er, men nästa gång ska jag ha en "normal" klänning, ;)














Fredag

Idag i skolan fick jag tillbaka mitt engelska prov jag gjorde igår, och jag fick MVG- så det känndes vääldigt bra, :) för det kunde jag aldrig tro och hon sa också att jag hade näst bäst reslutat, hehe.

När jag ser kom hem från skolan hittade jag inte Aska, hon brukar alltid komma springandes när jag kommer hem för hon vill ha mat men där kom ingen Aska. Så jag gick runt i hela lägenheten och letade efter henne, jag kollade på balkongen, köksskåpen, våra garderober och under sängarna men jag hittade fortfarande inte henne så jag fick panik och ringde till mamma. Men hon sa bara att hon fanns någonstans så det var inget att oroa sig över men paniken försvann ändå inte. Men sen kollade jag på alla onödiga ställen i fall i fall det nu skulle vara möjligt att hon var där och där låg hon, i min översta byrålåda. Hon skakade och såg jätte rädd ut, men det är inte så konstigt när hon legat instängd i en låda som knappt rymmer mer än en arm i sex timmar. Men jag har kelat en massa med henne nu och gett henne mat, :) så nu mår hon bra, hehe. Men det var faktiskt synd om henne.

Men nu ska jag hoppa in i duschen så jag är nått så när klar tills Jennie kommer. Och sen kommer alla andra och då ska jag vara helt klar, eller jag ska försöka iallafall, :)

Sen blir det banhof i kväll, :)



Torsdag

Imorse när jag kom till skolan fick vi besked att vi inte skulle ha någon bild, så vi fick sitta i två timmar och inte göra någonting. Men som tu var hade jag sällskap, :) Fast Jennie den rackaren var inte i skolan i dag och det var så tråkigt för jag saknade henne jätte mycket, utan både Jennie och Carro känns det som jag är helt ensam men det är jag egentligen inte för jag har mina andra underbara vänner, men eftersom dem är mina bästa vill jag ha båda två vid mig så vi kan skojja och ha kul. Men det kommer snart bli så igen får jag hoppas, :)

Haha, och en rolig sak som hände idag som jag upptäckte när vi hade en handelslektion var att jag hade glömt att ta mascara på överfransarna på mitt ena öga. Det såg lite roligt ut eftersom jag hade på båda underfransarna och på det ena överfransarna på det ena ögat. Men som tur var la man inte märke till det eftersom jag har lång lugg, så nu vet jag vad det är bra för, hehe.

Vi hade också engelska provet idag och jag tror faktiskt att det gick bra. Jag var jätte nervös innan vi skulle göra det för jag kunde nästan ingenting men det var egentligen inte jätte svårt, eller jo kanske..men jag kommer iallafall inte få IG som jag trodde, :) eller det hoppas jag inte.


Och eftersom det är torsdag går vi enda till fyra så när jag kom hem var jag jätte trött så jag la mig på soffan direkt och somnade. Fast när mamma kom hem bara pratade hon med mig hela tiden och sen började hon att damsuga så då fick jag inte sova mer. Så jag gick istället upp ett tag och läste alla bloggar jag läser, för jag tycker det är kul eller åtminstonde vissa men en del kan jag inte sluta läsa för jag är beroende, haha.

Sen begav jag mig till dansen och när jag var klar kom mamma och hämtade mig så körde vi till ICA Maxi och handlade en massa mat som jag ska ha hemma nu när mamma åker iväg. Hon åker redan i morgon natt när jag är på Banhof, :) Men det ska bli skönt att vara själv ett tag, fast helt själv kommer jag väll inte vara eftersom tjejerna ska komma nån dag, vi ska ha pyjamasparty, wiiihi, :) hahah.

Men nu ska jag försöka sova så jag är pigg tills i morgon, :) det kommer nog inte gå så bra eftersom jag redan har sovit idag, men jag ska iallafall försöka, :) Godnatt!



Nu ska jag mysa med Herr björn, :)


Onsdag

Idag när jag kom hem från skolan la jag mig direkt på soffan för jag kände mig riktigt trött så det blev en liten tupplur för mig, och därför kommer jag väll antagligen inte kunna somna inatt. Men jag ställde klockan på kvart över fyra för jag skulle hinna gå till polisen så jag var där halv fem. När jag kom dit fick jag sitta utanför ett ganskla bra tag innan mamma kom för hon var lite sen från jobbet, och under den tiden kom en "tant" ut till mig och frågade om jag var Mikaela. Och det var ju jag, men jag sa att jag väntade på mamma så jag kom sen, hehe. När mamm sen äntligen kom gick vi in och där satt vi och snackade med denna tanten i ungefär en kvart. Ganska onödigt tyckte jag men men..vi kom därifrån iallafall. Jaa..och angående varför jag var där var för polisen tog mig för några veckor sedan för jag hade en vinflaska i handen. Fast nu behöver jag inte tänka på det något mer. Jag var bara ett vittne enligt dem ändå så..

Sen på vägen hem gick mamma och jag inom djuraffären för vi skulle köpa mat till katterna. Fast jag hittade tre gulliga bollar som jag köpte till Aska, Lotus och Zoya för det är dem enda som vill leka med sånt, hehe. Och direkt när jag kom hem tog de varsin boll och lekte med i ungefär två mintuer, hehe..tråkmånsar.

Annars har jag inte gjort mycket mer idag faktiskt. Eller jag gjorde väldigt goda smörgåsar till mamma och mig, eller vi gjorde våra egna men jag fixade allt, :) och det blev räkor, majonäs och ägg, mums :) Sen efter det goda gick jag upp för att plugga och jag har läst igenom allt men det fastnar aldrig. AH..jag hatar verkligen läxor, det förstör hela min fritid. Jag hinner aldrig göra det jag vill. Jag ska läsa igenom allt en gång till innan jag ska sova, men om en halv timme börjar Grey´s anatomi och sen är det Dirty sexy money men jag får väll göra det efter de så det blir en seeen kväll idag igen tack vare dessa jävla läxorna.





Vi köpte biljetter idag i skolan till Banhof på fredag och det ska bli såå kul, :) Jag längtar som fan redan, vi ska ha så kul tjejer, :) hehe.





Caroline, du gör mig så glad med alla dina underbara famsteg. Jag blir såå glad när jag hör det. Fortsätt gumman, fortsätt. Jag saknar dig så himla mycket och jag hatar att jag inte kunnat komma till dig på ett tag nu men jag ska försöka komma i helgen för jag vill verkligen träffa dig. Jag älskar dig sötnos, <3

Man kan inte lita på tv tidningen

Jag satt precis där nere och väntade på att Andra avenyn skulle komma på tv men det kom aldrig, så jag gick upp igen och satt mig här för att titta på tv.se om det inte skulle komma idag och där stod det att det kom 21.30 istället. Det stod faktiskt i tv tidningen att det skulle komma som vanligt, men det går väll inte att lita på det längre. Men när jag sett klart Andra avenyn som då kommer sluta senare än vad det brukar, men men vad gör man, jag måste ju se det, då hade jag tänkt att lägga mig i min mysiga säng och titta på Patrick 1,5 för jag måste verkligen se den idag, :) Jag måste liksom också plugga men jag hann med att göra det ett litet tag innan så det får räcka för idag, jag får istället plugga vääldigt mycket i morgon.

Annars har jag inte gjort så mycket i dag heller, eller jag hann iallafall med att färga håret. men just nu är det blött och i en knut så jag vet inte riktigt hur det blev men jag får hoppas på att det blev bra. Och jag har hunnit träna lite också, :) hehe. Sen har vi även haft hundarna på besök idag fast dem gick precis, fast dem va bara här ett par timmar men jag hann ändå gosa med dem lite gann. Dem är så söta och gulliga. Jag gillar verkligen hundar och jag vill ha en egen, en sån liten och gullig som nästan är som en katt, fast lite mer social, :)


Bobber och jag


Jag och Nova

Tisdag

Jag kom hem från skolan för ett tag sen och nu ligger jag i min säng och tittar på vänner. Jag har bara tre säsonger kvar sen är dem slut, men men..då får jag hitta nått annat jag kan se efter skolan för alla tv pogram är så tråkiga om dagarna. Men om en timme kommer mamma hem från jobbet och då ska vi köra hem till pappa för att hämta Patrick 1,5 så jag äntligen kan se den, för pappa ringde igår och sa att den hade kommit, :)

Idag i skolan gick jag, Jennie, Maria, Sandra, Maj och Rebecca till pizzarian och käkade pizza, eller jag och Sandra käkade god kycklingsallad, :) och det var betydligt godare än vår hemska skolmat. Men vi hade iallafall en väldigt trevlig middag, :)




Caroline, jag saknar dig så himla mycket. Jag vill ha dig i skolan nuuu gumman, det är så tomt utan dig och jag vill se ditt vackra snea smile, :) Men snälla sötnos, fortsätt kämpa och fortsätt med dina framsteg. Du är en riktig kämpe och jag kommer alltid finnas vid din sida, <3



Vår första tjejkväll, en dag jag alltid kommer minnas, <3

Awe..en tår i ögat

Mamma och jag har precis tittat på high school musical 3. Den var faktiskt bra men jag missade lite grann för jag somnade till ett par gånger, men jag väll bara se den en gång till om ett tag, hehe. Jag var riktigt trött men nu har tydligen det gått över och nu är jag pigg, jaja..ingen sömn för mig i natt nej. Och till en annan sak som jag upptäckte medan vi tittade på filmen, eller jag har tänkt på det nu ett par gånger när jag har sett en film, jag får tårar i ögon av minsta lilla sak och det känns ju okej när man är med mamma eller sitter själv men annars är det inte lika kul, hehe :) så känslosam är jag liksom inte egentligen.

Annars idag har jag inte gjort någonting, jag har verkligen inte orkat. Jag varken färgade mitt hår eller pluggade men jag tränade faktiskt så det känns bra, :) men nu ska jag också försöka göra det varje dag men jag får se hur det blir med det.

Men nu ska jag iallafall sätta igång att läsa lite på engelskan fast jag inte förstår..




Jag på ett pååågatåg för ett tag sen, vi skulle hem till Sandra och käka och spela Wii, :)

Måndag

Nu sitter jag och tittar på vänner på min nya dvd, eller jag fick ta den där nere för mamma. Nu är det bara vänta och se hur länge jag får ha den på mitt rum, annars får jag antagligen köpa en ny för det går inte att vara utan en. Det skulle bli så tråkigt och tyst, för då skulle jag inte kunna titta på vänner innan jag somnar. Menmen..det löser sig nog.

Sen efter jag har sett ett par avsnitt till hade jag tänkt sätta igång med pluggandet. Fast det låter inte så frästande, men jag måste verkligen börja med det för vi har prov i engelska på torsdag och det är ganska mycket och jag kan ingenting än så länge. Så det blir nog ändå lite pluggande i kväll. Jag hade även tänkt sätta i lite färg i håret så jag slipper se min utväxt och jag vill ha en helt jämn och fin mörkbrun färg.

Mamma kommer snart hem och då har hon med sig High school musikal 3, wiihi :) Jag vill se den, de andra två har varit så bra men det brukar alltid vara så att ettan är bäst och antagligen kommer inte trean vara lika bra men den är säkert ändå bra. Men jag får se om jag hinner se den idag för jag hade också tänkt att jag skulle träna lite på min sån "maskin" för det var ett tag sen sist. men jag får se vad jag hinner med idag.




Jag i somras när mamma och jag var i Sånesdjurpark

Jag har lyckats lägga över de flesta bilderna från mitt usb-minne till datan
men två mappar är helt och hållet tomma och om det förblir så är det
jävligt surt för mig, :/


En riktig typisk söndag

Ja, idag har det varit en sån där typiskt riktig söndag. Jag har inte gjort annat än att legat i min säng och tittat på tv, fast när jag tröttnade på det gick jag istället ner och la mig på soffan och tittade på film. Så idag har inte gjort annat än tagit det lugnt och det är så himla skönt, :) för i morgon börjar skolan och då måste jag vara väldigt utvilad men i och för sig hade jag behövt mer lov, men men..det är bara sex veckor kvar till påsklovet.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och titta på vänner. Eller visst ja, min dvd gick i sönder innan idag. Men om mamma är snäll kanske jag kan ta den där nere, (a) hehe.




Och till en annan sak så kan jag inte lägga över mina bilder på datorn så just nu har jag bara bilderna från Norge och jag blir bara arg så fort jag tänker på det för vissa bilder är helt borta och jag vill verkligen ha dem, men dem andra som är kvar går att överföra eller öppna. Jag måste verkligen få tillbaka mitt vista för jag tror det är de som gör det. AHH!


Kvällen

Jag blev inte helt själv i kväll för Maria kom hit så vi kunde se melodifestivalen tillsammans. När hon kom satt vi oss och tittade på det traditionella programet och till det åt vi färsk annans, vindruvor, cashewnötter och drack päron loka, nästan den ända loka jag kan dricka förövrigt, haha. Mycket gott var det minsann och lite nyttigare än vad jag ätit de senaste dagarna. Vi hejade som galningar när det var E.M.D för Danny var så snygg och han sjöng helt klart bäst men kläderna och dansen förstörde ganska mycket enligt mig. Fast vi störde oss lite på Mattias för han hade nog missat att raka sig och det borde man göra om man ska vara med i melodifestivalen eller om det skulle se ut så var det inte speciellt snyggt. Men jag gillade Mikael Rickfors med låten Du vinner över mig, den var en tempo låt och jag kunde sjunga med och när jag inte kan det eller när jag inte vet vad som är refrängen gillar jag inte låten och dessutom var han ganska ball fast han var gammal. Fast den låten jag verkligen fick på huvudet var I got you, you you you you. Haha, den var jobbig men ganska okej ändå.

Efter det att vi sen sett melodifestivalen tittade vi på Saw 5, haha. Det var mycket vi inte fattade men till slut kom allt på plats. Fast om detta var den sista och det inte kommer fler Saw filmer blir jag faktiskt mycket sur och besviken för den slutade inte bra. Det var egentligen meningen att vi skulle sett Patrick 1,5 men den hade inte kommit än utan det var Saw 5 jag hade fått men den kommer antagligen nästa vecka, det får jag hoppas iallafall för jag vill så gärna se den.

Sen efter vi sett filmen stack Maria och sen dess har jag mest suttit här och latat mig och antagligen blir det sängen ganska snart för jag börjar blir trött nu känner jag.


Torsdagen

I torsdags sov jag läänge. Emma jobbade till halv två så då kunde jag passa på att sova lite extra länge. Jag vaknade vid ett tiden och då hoppade jag in i duschen sen var jag fixad och klar tills Emma var hemma, och då körde vi ut för Emma skulle köra ut en blomma. Efter det körde vi till ett fik där vi tog en liten fika tillsammans, mums, :) 

Efter det körde vi hem och då blev det packning för min del. Fast det var ganska svårt att få plats med allt, jag är väldigt dålig på att packa "bra" men det gick till slut och jag fick ner allt, och än så länge har jag inte upptäckt att jag glömt något. Efter jag var klar med packningen lagade Emma en god middag till oss. Det blev kycklingsnitzel, potatismos och lingon.

Sen åkte vi hem till Isabelle och vi hyrde med oss en film, Turn it up, det var en dansfilm och jag älskar sånna typer av filmer och denna var lika bra som jag trodde att den skulle va. När vi kom till henne började hon med att klippa och färga Emmas hår och det blev väldigt bra tyckte jag, :) men hon tyckte att håret blev för kort men så blir det när det är slitet. När de sen var klara klippte hon min lugg så nu har jag det som jag hade det innan, sidolugg fast utan bena. Efter allt klippande satt vi oss framför tv:en och tittade på filmen och när den sen var klar skulle Emma bevisa att hon var stark så hon och Isabelle satt igång med armbrytning och gissa vem som vann, jooo Emma så klart, haha. Men jag vågade inte förlora så det blev ingen armbrytning för min del. Sen efter ett tag började dem helt plötsligt med gympa, alla olika sorters övningar, men jag hoppade även över de och sa att jag var för ung för sånt, :) haha. Sen blev klockan ganska mycket så jag och Emma begav oss hemåt och då blev det sängen ganska direkt.

Men jag har haft en trevlig vecka och jag hoppas jag åker ner där snart igen, :)





Och sen avslutar jag med några bilder från veckan, :)


Nicoline leker lite, :)


Vacker krona, hello kitty :) wiiihi


Awe, vad snäll Nicoline var, :)


En ganska trött Isetta, :)


Onsdagen

Jag och Ida gick upp väldigt tidigt för vi skulle ta tåget från Oslo redan klockan tolv.
Vi fixade oss och tog taxi och tåg till Oslo och när vi väl var framme på stationen gick vi inom subway för att köpa oss en baguette som vi kunde ha på tågresan hemåt. Men när jag satt mig på tåget (vi tog inte samma, för hon skulle hem till dig och jag till Emma) upptäckte jag att jag hade fått Idas baguette. Men jag var hungrig så jag var tvungen att äta den ändå, fast där var en massa saker på den som jag verkligen inte gillar, blää..dressing, salt, peppar, vit sallad och något konstigt pålägg men jag försökte stå ut.

När jag sen var framme i Mysen (där Emma bor) mötte Emma och Nicoline upp mig. Vi åkte till något fikarställe för Emma skulle träffa en kompis där. Och jag har tänkt på att alla Emmas kompisar har nog barn, alla jag träffade iallafall och det är ändå ganska coolt, haha. Men sen när vi fikat åkte vi hem till Emma ett litet tag innan vi sen skulle åka till Karlstad för att lämna Nicoline till sin pappa för vi skulle möta han där på Max, :) Resan dit tog tre timmar, sen var vi ungefär på max i en timme och käka och lämnade Nicoline till sin pappa och jag har inte träffat han innan så nu fick jag äntligen göra det och han var väll trevlig, :) fast hans dialekt var inte den finaste, stockholmska, haha..han bor i stockholm så kanske därför han snackar så, :P sen körde jag och Emma själva hem och det tog tre timmar det också fast vi hade gottis och musik som gjorde att tiden gick lite snabbare.

När vi sen var hemma var klockan tio så resan hade tagit sju timmar med allt, men det är jag ju van vid nu vid detta laget, haha. Vi satt oss för att titta på Wanted när vi kom hem och den var riktigt bra, :) och sen var det dags för sängen.




Här fikades det,


Och här fikades det också, fast Nicoline hade myror i byxorna så hon sprang runder, :P

Tisdagen

I tisdags gick jag upp ganska tidigt (vid elva) för jag skulle hinna duscha, fixa mig och käka frukost innan jag och Ida tog bussen till Oslo för att shoppa. Emma hade redan gått upp för länge sen för hon skulle jobba men jag och Ida låg kvar ett bra tag till. När jag hade duschat väckte jag Ida och då hoppade hon in i duschen. Sen när vi var klara och fixade tog vi bussen till Oslo, det tog ungefär en timme och under den tiden sov jag, häärligt..jag somnade på den korta biten men inte under resan mellan Oslo och Helsningborg, ja det är förfärligt, haha :P

När vi var framme i Oslo gick vi runder och tittade i affärer och köpte oss lite godsaker, ;) eller Ida köpte en hel del saker men för mig blev det bara en jacka, en klänning och ett linne. Fast jag gillade allt, jag fatnade för det direkt och därför var jag tvungen att köpa det. Jackan är knall röd och skit snygg, jag tycker det är så tråkigt om man inte har någon fin färg på sin jacka för den är viktigast när man är ute, :) klänningen jag köpte är turkos, haha färg, :) nej, men den var fin och det är en sån fransklänning och om jag inte hittar något annat att ha på mig tills på fredag när vi ska till banhof får det bli den, :) och linnet jag köpte var jätte gulligt, Ida köpte också ett likadant faktiskt, det var svart men med röd och gula mönster, :)

Sen när vi var färdig shoppade tog vi tåg och taxi hem till Kristin för vi skulle sova där över natten eftersom det var närmare till henne än till Emma från Oslo. Där blev det film och mys med gottis, :) Vi tittade på två norska filmer, men jag fick ha svensk text, wiiih, :) haha. Både två var faktiskt skit bra, de hette Buddy och Uno. Vi hade lite disskusioner om skådespelarna, det var så att Ida sa att en kille spelade i båda men dem var inte alls lika och det skilde bara ett år på när filmerna var inspelade så fast hon visade att hans namn stod med på båda filmerna trodde jag inte på det. För i Buddy var han liten och inte snygg och i Uno var han biffig och skit snygg, haha. Men jag tror fortfarande inte på att det var samma kille, :)



Ida utanför Kristins hus, (hon bodde i ett litet och gulligt vitt hus på en gård)


Och jag med mycket snö,


Film, mys och melodifestivalen

Idag blev det en lång sovmorgon för mig. Jag vaknade vid halv ett och sen dess har jag bara legat där nere på soffan och tittat på tv. Det blev Grey´s anatomy och Gossip girl så nu har jag bara tre pogram kvar, men det är så skönt när man spelat in för då slipper man alla långa och tråkiga reklamer som man redan sett ett x antal gånger, ;)

Nu ligger jag i sängen och gottar mig och antagligen kommer jag göra det resten av kvällen också. Men jag måste till pappa ikväll för att hämta Patrick 1,5. Jag vill så gärna se den filmen, den verkar riktigt bra och jag älskar Gustav Skarsgård så då måste den va bra, :) Sen är det ju också melodifestivalen i kväll och det måste jag se, jag har gjort det sen jag var bebis och jag ska göra det tills jag är så gammal så jag somnar innan det börjar, ;) haha.

Och jag måste bara säga att min data är nästan perfekt nu, den hänger aldrig sig och hur skönt är inte det liksom, :) men jag får se hur länge det varar. Fast en sak har blivit katastrof. Jag bytte till xp från vista för det är betydligt bättre och han som omformatera den sa att det var bäst att jag gjorde det så då fick det blir så. Meeen det har blivit helt konstigt och annorlunda bland mina bilder och det gillar jag verkligen inte så antagligen får jag byta till vista igen och jag vill inte lämna in den igen. Men jag får se hur det blir med det.




Jag uppdaterar om dem tre sista dagarna i Norge lite senare :)

I´m tired

Nu börjar jag bli hemsk trött så jag skriver mer i morgon.

Fast innan jag lägger mig ska jag läsa en massa bloggar för jag har nog missat minst 800 inlägg medans jag varit borta, haha. Men jag hinner inte läsa alla, fast jag hann med att läsa lite i norge men jag är allt mycket back ändå. Ja..det finns så mycket jag måste göra nu för jag varit borta, så imorgon får det nog bara bli en hemma dag. Jag ska liksom hinna titta på fem program mamma spelat in till mig, läsa ännu mer bloggar, skriva lite jag också i min kära blogg, packa upp och lägga över alla mina bilder på datan som försvunnit. Det kommer ta ett tag iallafall och det måste vara gjort tills på söndag, :) men nu ska jag inte sitta här och skriva mer, godnatt!

Måndagen

Måndagen var rent av sagt en riktig slappedag men det var skönt det också. Jag sov till halv två, riktigt skönt kan jag säga, :) men ingen väckte mig för Nicoline var på dagis och Emma kännde inte sig så bra så hon sov också och ibland kan man sova hur länge som helst om ingen väcker en. Men när jag hade klätt på mig och käkat frukost körde vi och lämnade en blomma som Emma skulle leverera, sånt blommbud eller vad man kan säga. Efter det körde vi till dagiset och hämtade Nicoline och på vägen hem hämtade vi Ida (Emmas syster) som kom med bussen. Sen när vi kom hem lagade Emma mat och det blev stuvade mararoner och falukorv, mums :) Efter maten gick Ida till en kompis och Emma och jag satt mest och snackade och tittade på tv efter hon hade lagt Nicoline. Sen kom Ida igen för hon skulle sova hos Emma men klockan var ganska mycket då och vi var trötta så det blev sängen nästan direkt och jag och Isetta (Emmas gulliga katt) myste lite innan vi somnade, så himla söt och gullig den katten är alltså, :)





Jag och Isetta, haha..jag vet inte riktigt vad jag tycker om namnet men
hon är iallafall den sötaste katten jag vet,
Hon låg hos mig varje natt så då kelade vi massor, :)
Jag kommer sakna henne, :/ men jag får nöja mig med mina katter så
länge, :P

Söndagen

I söndags åkte jag, Emma, Nicoline, Isabelle och Jesper (Isabelles son) till busfabriken och lekte, :) Det var kul att leka av sig lite, haha. Fast det var mest Nicoline och Jesper som lekte men lite blev det för oss också. Vi blev till och med av med dem två små busfröna. Vi satt och åt och så gick dem i väg för att leka och efter några minuter gick jag efter dem för jag ville också leka lite, men då hittade jag inte dem så jag fick gå tillbaka till Emma och Isabelle så fick dem gå och leta. Men dem hittades till slut som tur var, haha. Dem ville ju ha kul så inte konstigt att dem försvann, nej..men dem lekte bara utan att tänka på att vi letade efter dem.

Efter ett par timmar åkte vi hem och där blev det mest tv tittande sen sängen.


Jag och Nicoline åker, kul var det minsann, :)


Och här var det färdigåkt, :P


Här ser det ju nästan ut som om Jesper anfaller Nicoline, :P


Det var meningen att alla barnen skulle fottas med herr dinosarie men de
bara förvann så det blev bara jag kvar, :P


Men Nicoline kom ändå med när hon mumsa i sig sin klubba, :) fast hon hatar
när man fottar henne, tyvärr, :P



Jesper mumsa också på en klubba, men han va lite gladare när man
fottade han, :P

Lördagen



Lördagen började tidigt..

Jag gick upp kvart i sex för vi skulle redan köra hemifrån halv sju och det var en del saker som skulle packas och jag skulle fixas. Vi hade Malte hos oss under natten så han fick följa med och lämna mig på bussen. Han var väldigt gnällig och skrek och hade sig men när jag tog han och myste lite med han blev han väldigt lugn, så lite stolt blev jag allt, :) haha.

Jag satt även denna dagen på bussen i sju timmar. Lååångtråkigt! För jag gjorde ingenting mer än att lyssna på musik och titta ut genom fönstret. Men jag satt iallafall skönt och jag hade två plater för mig själv för det var inte lika mycket folk på bussen som det var idag.

När bussen sen var framme i Oslo hämtade Kristin mig (Emmas mamma). Vi körde till en köpcentrum där vi mötte upp Emma och Nicoline och där fikade vi på donken. Sen körde vi hem till Emma och Kristin körde hem till sig men innan vi åkte därifrån gick vi inom leksaksaffären och Nicoline fick ett jätte gulligt Hello kitty smyckeskrin av sin snälla mormor men hon fick också en Nalle puh film som jag i detta läget har sett minst elva gånger, haha

När vi sen kom hem lekte vi en massa med det nya smyckeskrinet och det lät även en hel del (som jag vaknade av nästa morgon) när det öppnades, haha. Senare mot kvällen kollade vi på tv, melodifestivalen, och käka gottis, :) 1000 miles, jag tror den hette det iallafall, var skit bra så den spelades ett par gånger till under kvällen, :) Sen kom även Isabelle (Emmas kompis) under kvällen och höll oss sällskap, fast jag inte förstod allt var det trevligt, :)

I´m home

Nu var man äntligen hemma. Det blev att jag stannade en extra dag i Norge så jag kom hem idag stället för igår. Det känns så annorluna att vara hemma igen, men jag vänjer mig väll snart. Annars har det varit riktigt skönt att komma bort från allting och bara tagit det lugnt, nästan som semester ju, :) hehe.

Där var riktigt mycket snö överallt i Norge men fint var det. Där var nog nästan en meter snö där det inte var skottat och tränden såg så fina ut med all snö, :) och nu kom jag hem till snö igen, jag trodde här skulle hinna bli varmt och skönt tills jag kom hem men så blev det inte. Fast snön är lite mesig jämfört med i Norge tycker jag.




Idag har det varit en riktigt långtråkig dag. Vi började dagen med att åka bil in till oslo från Emma halv tolv sen började den långtråkiga bussresan klockan ett och jag var framme i Helsningborg klockan åtta där mamma hämtade mig och vi körde vidare hem så jag var hemma vid halv nio. Alltså har jag inte gjort annat idag än att åka åka åka i nio timmar. Jag kunde inte heller sova på bussen för det var så obekvämt eftersom där var mycket folk och jag satt inte själv så det blev inte mycket plats och jag satt extremt obekvämt och rumpan började värka efter tre timmar, hehe. Men jag sysselsatte mig med film, jag hade med min bärbara dvd så jag kunde kolla på vänner, :) det drog även ut lite på tiden, sen satt jag mest och kollade ut genom fönstret och lyssnade på musik.

Men nu sitter jag vid min kära gamla data och den känns som en helt ny data för allt är försvnunnet nu eftersom mamma lagade den när jag var borta, eller hon lämnade den till någon som gjorde det. Det är inte alls seg nu tycker jag och det känns bra, :) han som lagade den hade sagt till mamma att om vi inte hade lämnat in den nu hade den crashat om bara några veckor så det känns väldigt bra att den klarade sig, :) men nu gäller det bara att fixa allt som behöver fixas för allt känns konstigt och vissa saker måste jag bara änrda annar får jag spel men problemet är bara att jag vet inte hur jag ska göra. Men jag ska försöka lista ut det.

Jag uppdaterar lite senare om dagarn i Norge för nu har jag inte tid. Hej så länge!

Caroline

Jag måste bara berätta lite om dagen..

Efter jag hade duschat och fixat mig kom Jennie hit men vi gick till stationen nästan direkt när hon hade kommit. Där mötte vi Maria och Evelina, vi tog tåget tillsamans in till Helsingborg. När vi kom fram gick vi till donken och käka, men jag var inte hungrig så jag tog bara en glass, Mcflurry..mums. Den glassen är nog den godaste som finns, :)

När vi sen var klara tog vi bussen upp till lassarettet för vi var för lata för att gå, som vanligt. Där fick vi träffa vår lilla ängel och det var så skönt som vanligt, :) Du ger mig så mycket hopp och glädje med dina framsteg. Du sov ganska mycket idag och du såg verkilgen ut att njuta när vi masserade dina händer och fötter, men det brukar du alltid göra, ;) och du vet vad du är skyldiga oss och det blir inte lite kan jag säga, ;) haha. Du såg inte alls lika orolig ut som du kan va ibland och då blir jag inte glad för det är inte kul att se dig så gumman. Jag vill bara att du komma hem och må bra. Jag tänker på dig hela tiden och jag älskar dig så mycket Carro, <3

När vi hade varit hos Carro i ett par timmar gick vi snabbt till donken och köpte var sin glass, (en till för min del) inte bra..haha! Sen satt vi oss på tåget och åkte tillbaka till vår kära lilla by, ;) Men jag måste berätta om en sak som hände när jag, Maria och Evelina gick av tåget..

Det var så att en ung osmart kille skulle gå av tåget och när han gick av missade han trappsteget och båda hans ben trillade ner mellan trappsteget och marken, alltså han fastnade så hans ben var nere på tågspåret. Det såg nästan ut som han bad till gud för händerna låg på marken. Haha, jag förstår att det gjorde jävligt ont men jag kunde inte sluta skratta fast det var synd om han och jag hoppas inte att han hörde mig, det var ju synd om killen.

Mamma kom och hämtade mig på stationen och när jag gick in i bilen tyckte mamma bara jag var fjantig för när jag berättade för henne, eller rättare sagt försökte berätta för henne vad jag skrattade åt förstod hon ingenting för det ända hon hörde var skratt, skratt och skratt..Ja, det är inte lätt att ha roligt, :)




Vi ses om fem dagar, :)

Jag kommer sakna er, ni vet vilka ni är, <3

Hejdå!

Sista kvällen med mamsen

Nu sitter jag och tittar på let´s dance med mamma i min sköna säng. Vi måste ha det lite mysigt och trevligt tillsammans nu innan jag sticker till Norge. Men sen när let´s dance är klart måste jag packa för jag har inte ens börjat, jag som alltid brukar börja packa en vecka innan jag ska åka bort för då är det inte lika lätt att glömma nått, men jag får hoppas att jag kommer ihåg allt jag behöver. Efter packningen ska mamma och jag se en film med Schwarzenegger, när han var ung, snygg och muskelös, ;) Sen måste jag sova så jag kan få lite sömn inatt. Jag ska gå upp redan 05.45, men jag ska försöka sova lite på bussen så jag inte är allt för trött när jag kommer till Norge.

Jag kommer hem på torsdag kväll och fram till dess kommer jag inte skriva något alls här, men när jag kommer hem ska jag försöka uppdatera för varenda dag jag varit borta, :) Ha det så bra för det ska jag ha!



Fredagen den trettonde

Jag vaknade för ungefär en halv timme sedan. De var skönt att sova lite (mycket) länge än vad jag brukar göra på fredagar. Jag ligger fortfarande i sängen för jag orkar inte gå upp än, men jag får väll göra det snart för jag måste hinna duscha och fixa mig innan jag ska gå till tåget och det går 13.52.

Jag håller fortfarande på med att lägga över alla mina bilder. Det tar en sån tid, men jag måste gå igenom alla först innan jag kan lägga över dem för där är redan bilder på usb-minnet och de måste jag sortera så det inte blir dubbletter, jobbigt!

Idag är det ju fredagen den trettonde så jag får hoppas på tur och att inget skumt eller läskigt händer. Men nu måste jag gå ner och käka frukost innan jag hoppar in i duschen. Hej så länge!

Ingen skola & äntligen lov

Imorgon är vi leediga, vi fick en extra dag ledigt och det känns väldigt skönt tycker jag. Sen börjar vårt sportlov nästa vecka och då ska jag åka till min syster i Norge, :) jag åker redan 06.30 på lördag från helsingborg och därför måste jag sova ut ordentligt imorgon så jag orkar med lördagen.

Imorgon ska jag, Jennie, Maria och Evelina åka in till vår lilla älskling. Jag måste träffa henne nu innan jag åker för sen kommer jag inte hem fråns på torsdag och då är det bara tre dagar kvar på lovet men jag ska försöka åka in till henne då med för jag saknar henne så himla mycket, :/ men jag blir så glad bara jag får se dig gumman och dina framsteg gör mig så lycklig, bara fortsätt kämpa sötnos, <3




Nu ligger jag i min säng och tittar på en massa vänner avsnitt och myser med Aska som alltid vid denna tiden, ;) och jag är givetvis till det minsta trött efter min lilla tupplur innan idag, trååkigt..men jag ska ändå lägga öven en hel del bilder på mitt usb-minne för medans jag är i Norge ska mamma lämna in min dator så den kan omformateras och det behövs verkligen. Men allt kommer försvinna och jag har en massa lösenord sparade på datan nu som jag inte kan. Jag har bara sparat dem, smart gjort men väldigt osmart vid sånna här tillfälle. Fast jag hoppas det löser sig ändå. Men det viktigaste är ändå alla mina bilder jag har på datan. Jag inte kan låta alla förvinna utan allt ska sparas, men det kommer ta väldigt långt tid att lägga över alla bilder för det är vääldigt många jag har. Men eftersom jag inte kan sova kan jag passa på att göra det nu.

Men just nu har jag väldigt roligt åt Askas huvud, :) haha. Mamma tycker bara jag är knäpp och taskig när jag skrattar samtidigt som jag håller bort all päls på hennes huvud så hon ser ut som en siames katt. Men de är det ändå jag kan ha kul åt just nu så det duger för mig, ;)

Godnatt så länge!



Jag som rödhårig och min lilla älskling, ;)

Torsdag

Idag har det varit en riktigt jobbig dag i skolan. För det första gick vi länge (som vi gör varje torsdag) och för det andra hade jag så j.vla ont i min mage. Okej, det är inget ovanligt för mig..men det gjorde extra ont i dag. Fast som vanligt gick det över när jag kom hem. Och jag blir så arg när jag tänker på det, för inget hjälper. Jag har verkligen provat massa saker, fast det värsta var när jag skulle dricka den skit äckliga dricka i tio dagar..och hjälpte de? Neeej..Jag orkar inte gå runder i skolan varje dag med denna smärtan, jag kan varken koncentrera mig eller va på bra humör, men det är faktiskt inte så konstigt för det är inget man precis blir glad över och det blir bara värre och värre för varje dag tycker jag..men igår konstigt nog mådde magen prima, riktigt skönt..så borde det vara varje dag för då hade jag varit glad dygnet runt och det hade varit niiice, ;)

Sen när jag kom hem från skolan gick jag och la mig i soffan idag igen. Jag måste bara säga att det är så j.vla skönt att sova några timmar på dagen. Om man jämför med nattsömnen är det typ hundra gånger så skönt, så jag tror nogg att jag ska byta lite på mina sovtimmar, sova om dagen och vara vaken om natten, :) Det hade varit så himla skönt men jag tror nog inte att mamma hade låtit mig göra det, hon hade bara skrikit och gapat så jag inte hade kunnat sova. Så jag får nog ändå ta och skita i det och försöka undvika mina extra sovtimmar om dagarna och nöja mig med nattsömnen.

Efter min lilla tupplur bytte jag om till träningskläderna och gick till dansen. När jag sen kom hem igen la jag mig i sängen och där har jag legat sen dess, :)

Onsdag

Idag i skolan hade vi simning på idrotten och det är riktigt jobbigt och tråkigt att simma. Fast simhallen har blivit väldigt fin nu efter renoveringen. Men iallafall, vi skulle simma en massa längder under vatten och det kan verkligen inte jag, jag får panik när jag kommer under vatten så jag och ingen annan fick simma helt vanligt medans alla andra simma så fint så. Men Gunilla (idrottsläraren) tyckte att jag simma jätte bra, det ända som fattades var huvudet under vattnet men tänk om jag hade kunnat det ? ;) Då hade jag varit mycket duktig. Men vi ska ha simning fyra gånger till tror jag att det var och kanske på den tiden kan jag lära mig att vara under vatten, vem vet, ;)

Efter simningen slutade vi för dagen. När jag sen kom hem la jag mig på soffan och tittade på top model och andra avenyn från igår för jag spelade in det eftersom jag fyllde år och då hade jag inte tid att se några tv progam, haha. Sen ringde mamma och väckte mig när hon hade slutat jobbet för att säga att jag skulle gå ner till parkeringen för vi skulle köra och handla på ica och efter det körde vi till pappa för jag skulle hämta några saker hos han. Och under den tiden vi var borta fick jag två kommentarer på hur jag såg ut. Haha, tack! Jag kanske såg trött/drågad ut men jag hade bara sovit plus jag var utan smink. Ingen bra kombination för mig antagligen.

Sen har jag bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Mamma och jag åt varma mackor innan, gott! Och nu ligger jag i sängen och väntar på att top model ska börja så jag kan se vem som vinner, fast lite tråkigt är de att det är sista avsnittet idag för då kan jag inte se det mer och eftersom det är så bra blir jag lite deprimerad, haha..eller inte. Men jag skyller på Jennie igen, hennes fel att jag har börjar se det och blivit beroende.

Senare ikväll blir det lite plugg för vi har en hel del gloser på engelska vi ska kunna till i morgon. Annars ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och jag slipper duscha för det gjorde jag ju innan idag efter vi simmat, wooho..så himla skönt för det är så jobbigt och tråkigt att duscha.

Askapaskalaska

  

Min lilla aska paska laska ligger hos mig nu och myser med sin älskade matte. Hon är så himla go och kelig. Hon sover alltid hos mig, varje natt. Medans alla dem andra sover hos mamma eller där nere. Det är bara min lilla älskling som gillar mig så mycket för jag är en sån bra matte till henne, ;) eller hon är den ändå som känner att jag är hennes mamma, hihi (a)

Hon är iallafall jätte duktig för varje gång jag rör hennes päls tvättar hon sig på exakt samma ställe, eller det kanske är för hon inte vill ha mina bakterier, ;) Jag tycker det är gulligt fast hon kan bli lite agressiv ibland men hon är så klen så det är ingen match för mig, hahaha.

Kvällen med mamsen

Nu ligger jag i sängen och jag är redo för att gå och lägga mig och med de menas det att min födelsedag är över. Men jag fortfarande 17år och det går framåt och snart är det den tionde februari igen, :)

Mamma och jag har haft en mysig kväll. Vi åt tre rätters middag och det var väldigt gott. Först började vi med vitlöksbröd sen blev det kött, sås, potatis till middag och till efterrätt åt vi min älsklings cheescake. Sen myste vi i soffan och eftersom jag fyllde år kliade mamma mig längre än hon brukar, :) fast jag har kört med en replik minst tjugo gånger sedan mamma kom hem bara för att få det lite lyxigare just idag. Varje gång mamma har sagt något har jag sagt; För jag fyller ju år! Haha, fast hon tröttnade till slut och frågade om jag skulle köra med det ända tills jag skulle gå och lägga mig och det gjorde jag så klart, :)

Men vi tittade iallafall på en av filmerna jag fick i morse och det blev Prinsen och jag. Den var faktiskt bra för den handlade mycket om romantik och det gillar vi, ;) Efter vi hade sett filmen gick jag och duscha sen kollade vi igenom en av mina garderober, jag provade och mamma tittade.

Tack för kvällen mamma och tack till alla andra som är så söta, snälla och underbara, ;) <3

Födelsedagen

Imorse vaknade jag av att mamma kom sjungandes in på mitt rum med en bricka med godsaker, eller det var nybakade bullar med mjölk, plus ett paket. Hon är så himla gullig och gör det fast hon fick ändra sina rutiner eller vad man nu säger, ;) men tack ännu en gång mamma. Jag kan ju säga att det var godare än min gröt och ett stort plus för att jag inte behövde gå upp och laga och fixa frukosten. Det var inte heller meningen att jag skulle få ett paket så det gjorde mig också glad för jag har redan fått min paket av mamma och pappa, "modell för en dag" som jag och Jennie ska göra snart, :) så kul det kommer bli gumman, <3 Jag har fått en jätte fin tröja av mamma i födelsedagspresent fast jag fick den för någon vecka sen, men idag fick jag två filmer, Prinsen och jag och The nanny diaries. Då har vi något att se ikväll när vi ska fira min födelsedag tillsammans, mys med god mat och film bara mamma och jag, <3


Jag och mamma för ett år sen när jag hade gått manekäng i Tyringe för Alma


Sen när jag kom till skolan sjöng hela klassen för mig på den fösta lektionen (som vi inte skulle ha så vi fick gå efter sjungandet). Det känns så kul när alla bara står och man själv sitter ner och känner sig så glad för man äntligen har blivit ett år äldre, jag gillar den känslan men den varar nog inte så länge, ;)

Igår hade jag pratat med Arne (skolpastorn som är så snäll så) och självklart nämnde jag att jag fyllde år idag och så frågade jag om han kunde säga det i hans mick (så hela torget hör det i högtalarna) men jag sa det mest på skämt. Fast idag tog han minnsan micken och sa att Mikaela i SP-08 fyllde år, haha..det blev lite fel så det sa jag givietvis till han och han tog micken igen och sa om allt, fast denna gången blev det rätt. Han är bara för gullig, :)

Efter maten i skolan kommer mina älskade små tjejer (Jennie, Maj, Sandra, Evelina och Maria) fram till mig med en jätte söt påse som är lila och röd (mina älsklingsfärger) och i den fanns det två jätte söta strumpor, ett par röda och ett par vita som det står raring och sötnos på och sen var där också ett skit gulligt och fint halsband med två hjärtan i ett i silver och ett i guld. Ni vet vad jag tycker om guld tjejer, ;) men det var faktiskt jätte fint ändå och jag gillar det.  Men där var även en chipspåse i, hahaha igår tjejer, så gulligt. Vi skulle ju köpa tillsammans, ;) Sen gick Jennie också och köpte två negerbollar till mig. Dem är bara för gulliga dem tjejerna, men en är väldigt saknad. Carro, nu missar du ju min födelsedag, :/ men du har min 18 års dag att se fram emot, ;) <3

Men tack så jätte mycket tjejer, jag blev verkligen överraskad kan jag säga men jag blev jätte glad.

Jag gillar verkligen känslan av att fylla år, man känner sig på uppskattad av dem som vekligen gillar en och bryr sig om en, <3

HURRA, HURRA, HURRA

Idag är det ingen vanlig dag för det är Mikaelas födelsedag, hurra hurra hurra !

Ja, då var man ääntligen ett år äldre och nu är det bara exakt ett år kvar tills jag är 18 år, WIIIHO !
Och det finns mycket för mig att längta till ska jag säga, ;)



Djur som anfaller

Jag måste berätta en sak som hände i natt när jag hade gått och lagt mig. Jo, det var så att jag låg som vanligt (in mot väggen) för det är det ända sättet jag kan somna på. Men så vände jag mig, jag vet att jag inte somnar när jag ligger så men nu gjorde jag det iallafall och jag får syn på något som ser ut att vara en massa äckliga små djur. Jag blir jätte rädd och tror att dem ska komma upp på sängen mot mig. Men för säkerhets skull lutar jag huvudet närmare så jag kan se tydligt vad det är, och jag ser en massa smådjur (kackelackor, maskar, skalbaggar) som rör sig och som trillar ner från bordet till golvet. Jag letar snabbt efter något jag kan ta bort dem med och hittar en fjällkontroll, jag tar den under "platsen" där djuren är och springer snabbt med det in till mamma och slänger det på hennes kista.

När jag senare sprungit tillbaka in på mitt rum och lagt mig börjar mamma prata med mig och jag berättar för henne vad som hänt. Men det blir inte mer med det och vi somnar om.

I morsen frågade mamma mig om jag hade något minne av vad som hade hänt i natt och då jag säger; JA! För jag kom ihåg allt, jag kom ihåg djuren och hur jag hade sprungit iväg med dem. Men då säger hon; Det ända jag kan hitta är ett av dinna linnen som ligger slängt på min kista och då börjar jag givetvis att skratta, det var ju bara ett linne och inga djur, hahah..men läskigt var det kan jag lova, :) som en mardröm i verkligheten.



Och här är linnet som är gjort av "djur", haha, ;)

Måndag

Idag efter skolen följde Jennie, Maria, Evelina och Maj med mig hem. Jag skulle bjuda dem på kladdkakan som blev över från igår, snällt va ? ;) Sandra var sjuk idag och kunde tyvärr inte följa med men det får hon ta igen någon annan gång. På vägen hem gick vi inom netto (Jennies älsklingaffär) för Jennie skulle köpa chips. När vi sen kom hem till mig fikade vi både med kladdkaka och ananas paj och jag tror dem gillade de för det var vad dem sa iallafall, ;) Sen bara satt vi och snackade en massa om allt möjligt och efter ett tag kommer en förfärlig lukt och alla blir som galna när vi upptäcker att någon av katterna har bajsat (i kattlådan alltså) och alla springer ut på balkongen och stänger dörren. Haha, ni är för roliga, :) Efter ett par timmar går Jennie, Maria och Evelina för dem skulle med bussen och Maj stannade kvar ett litet tag till innan hennes mamma kom och hämtade henne och under den tiden hittade vi Lotus nerslukandes i gräddskålen, haha..så sött, :)

Men tack för att ni kom tjejer, :) alltid lika kul med er, jag älskar er, <3
och Carro se till att bli bra snaaart, vi behöver dig sötnos, <3

Sen dess har jag annars bara suttit vid datan, läst bloggar och pluggat. Jag ska nog sätta igång att plugga lite till nu för vi har prov i morgon i Försäljning och Service och jag vill verkligen kunna det. Sen blir det duschen, Prison break och sängen.


Lotus i gräddskålen, :)

Mini kalas

Nu sitter jag i min säng/soffa och tittar på One tree hill, ääntligen har det börjat igen. Sen börjar också Gossip girl idag så nu kommer jag sitta bänkad framför tv:en ett bra tag. Efter tv tittandet måste jag plugga, iallafall lite för annars kommer provet vi ska ha på tisdag inte alls gå bra för mig och det vill jag.




Imorse gick jag upp vid halv elva för då kom mamma hem med nybakade bullar, hon är så duktig och går och handlar så vi kan få mumsig frukost, det är ju ändå helg och då ska man få ha det. Efter frukosten städadade jag upp på mitt rum, klädde på mig, sminkade mig och plattade håret (och det var på tiden) haha, ;) sen kom mormor, moster och ulfen vid ett. Jag skulle ha ett "litet" kalas för mig eftersom jag fyller år på tisdag och litet kan man ju lugnt säga att det är med vår släkt, men alla kan inte ha en släkt på femtio pers, ;)

Vi hade en trevlig dag med god mat. Det blev kyckling, kroketter och bearnaise till middag, ananaspaj och kladdkaka till efterrätt..mums. Eftersom det var mig vi skulle fira fick ju jag bestämma allt, ;) och sen fick jag även presenter så tacktacktack, :)



Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer idag och nu ska ingen av tjejerna komma till mig, undra varför ;) Men eftersom Jennie inte skulle komma hängde alla på henne, därför får jag sitta helt ensam hemma ikväll. Jag hade sagt till mamma att dem skulle komma så hon fick va hos Anders och nu ska hon det ändå för det går inte att ändra på men men..jag hatar när allt blir så i sista sekunden för jag har börjar ogilla att vara hemma själv. Innan älskade jag det men nu tycker jag det bara är så tråkigt och ensamt och jag vill inte va själv. Fast jag får trösta mig själv med mina älskade katter, det är iallafall någon som tycker om dem och det är jag, :) <3 okej..mamma gör väll också det men inte som jag, ;)



Jag och lilla söta Zoya, <3


Snart ska jag gå ner och laga middag till mamma och mig innan hon sticker, och det blir spagetti och köttfärssås..mums :) sen måste jag se till att duscha innan jag sätter mig och kollar på film, hehe ;) jag har bestämt mig för att jag ska se Barnhemmet för nu skiter jag i att den är spansk. Innan ville jag inte se den för det är så jobbigt att höra något annat konstigt språk förutom engelska som inte alls är lika konstigt men nu ska jag se den för den lät så himla bra.




Jag saknar dig så himla mycket Carro, varför kan du inte bara bli bra nu och komma hit så vi kan ha lika kul som alltid, <3 Men när du kommer tillbaka kommer allt bli som förr och jag kommer attackera dig med mig, du kommer aldrig bli av med mig lilla vännen, :) Du betyder så mycket för mig och du kommer alltid förbli en av mina bästa vänner, jag älskar dig sötnos, <3


Lördag

Jag vaknade redan elva idag, mamma väckte mig för hon hade varit och köpt nybakade bullar som hon nästan alltid gör varje helg och det är så himla gott och smarrigt, ;) Sen efter frukosten har jag mest legat i sängen och tagit det lugnt och varit på datan medans mamma har dammsugat, och det har  väsnats i hela lägenheten så jag har inte kunnat koncentrera mig, fast jag vet inte vad det skulle ha varit som jag behövde va koncentrerad på men men..

Jag ska snart se till att hoppa in i duschen så jag hinner göra vid mig tills tjejerna kommer. Eller jag vet inte vilka som ska komma, för Jennie kunde inte och Sandra får jag inte tag på. Men Evelina och Maria kommer iallafall hoppas jag, ;) Vi hade tänkt att vi skulle se alla Saw filmerna men de blir det nog inte för det är Jennie som har Saw 5 och den måste man också se om man ska se dem andra så det blir antagligen att vi ser någon annan. Men vi ska iallfall beställa pizza och mysa till det, ;)



Jag och Evelina hos Sandra innan banhof


Maria, jag och Sandra hos mig på tjejmiddag


Jag och Maria hos mig på halloween


Sandra och Carro älsklingen hos mig på någon tjejkväll


Och jag och Jennie på någon tjejkväll hos mig, <3

Majsan, Boss och Mikaela

Nu har jag precis kommit hem från Majs och Boss. Jag fick cykla själv hela vägen till henne, men nu när jag skulle hem ringde jag mamma och frågade om hon kunde komma och hämta mig. Fast hon kom med cyklen så vi cyklade tillsammans hem, för det är lite läskigt att cykla själv då. Men vi klarade oss utan några monster, ja..man kan få för sig en massa saker när man kollar på fjantiga filmer.

Jag har iallafall haft en trevlig kväll, :) Först när jag kom dit upptäckte jag att Boss inte hade någon svans och då blev jag chockad. Men sen förklarade Majsan att han hade fötts på det viset och då blev jag lättad. Vi gick till ICA och inhandlade lite godsaker till kvällen och Boss fick givetvis följa med fast han var väldigt seg och gillade inte kopplet. Men han var så himla söt så jag kunde inte sluta pussa och gosa med honom.

Sen när vi kom hem kollade vi på let´s dance, men när det var nyheter bytade vi kanal så vi såg på en djävuls romans istället och givetvis glömde vi byta tillbaka så vi såg inte vem som åkte ut men det får jag väll ta reda på. Annars låg vi bara i sängen och snacka en massa, myste med Boss (som somnade redan vid elva) när han var vaken och kollade på tv. Tack för kvällen Majs, :) <3



Lilla och gulliga Boss när vi var ute


Och här såg han däremot inte lika liten ut, haha


Vi myser, :)


Maj ser allmänt drågad ut och Boss gillar inte henne, :)


Och här är hans lilla stubb och min tatto kom också med och vi hade så roligt
över det eftersom det blev roligt i och med..ja skit samma, vi hade roligt åt
det iallafall, :)

Fredag och äntligen helg

Skolan har varit som vanligt, tråkig och jobbig. Men som tur är går vi bara till två på fredagar vilket är så himla skönt. När jag kom hem idag la jag mig direkt på soffan och somnade, där låg jag i någon timme tills mamma kom hem för hon förde sånt oväsen så jag va tvungen att gå upp för det gick inte att sova mer. Jag älskar verkligen att sova på dagarna, det är så himla skönt. Det är ju dubbel så skönt som att sova på natten, fast det blir inte så ofta jag gör det för då kan jag inte somna på natten. Men det sket jag i idag eftersom det är fredag och då jag ska inte sova tidigt, eller..inte för att det brukar bli att jag går och lägger mig i tid men på helger kan jag va uppe extra läänge och det gillas.

Och nu ligger jag i sängen och läser en massa bloggar samtidigt som jag skriver här. Snart ska Majsan höra av sig och då ska jag försöka ta mig till henne och leka med Boss, bara med Boss sen får jag Majsan på köpet, ;) hahaha. Nej..men jag måste se han, för han är så himla söt och liten och jag älskar valpar och särskilt om det är en rottweiler. Men hon ska bo så låångt bort och jag orkar inte gå hel vägen till henne och mamma är inte hemma så hon kan inte skjutsa mig, men jag får se hur det blir med de annars får hon hämta mig, ;) jag är snäll, jag vet!

Godkväll gubbor och gummor

Nu sitter jag här igen, jag väntar på att mamma ska bli klar med städning så vi kan se klart filmen vi såg härom dagen. Men jag minns inte riktigt vad den hette fast det var en jätte gammal film som Brad Pitt var med i, riktig sexig vad han där om man bortser från mustaschen, haha ;) Sen måste jag också hinna hoppa in i duschen innan det är dags för sängen och imorgon är det fredag vilket betyder helg, wiiihi :)

Men om jag hinner eller helt enkelt inte kan somna tänker jag städa i min garderob för det behövs verkligen. Jag hittar ingenting jag vill ha och där fattas även en massa saker som måste inhandlas till våren. Men jag får se hur det blir med de. Fast det är så kul att kolla igenom sina kläder för man hittar så mycket som man har glömt att man har, :) och mamma är så rolig för hon tycker jag ska behålla allt. Nej nu kom jag på att det hade varit mycket roligare att rensa hennes garderob så nu måste ska jag kila ner och fråga om vi kan göra det istället. Godnatt så länge!

Torsdag

Idag är det torsdag vilket innebär en låång skoldag. Det är verkligen jobbigt och påfrestande för min mage som inte klarar dem dagarna och min "medicin" eller vad det nu ska föreställa har inte hjälpt överhuvetaget än så det är lite surt, :( Men jag stod dock ut ännu en dag eftersom jag har så underbara vänner fast det känns så tråkigt och konstigt utan lilla Carro gumman, men hon går inte ur tankarna, <3

Sen jag kom hem från skolan har jag inte gjort ett skit eftersom det är en läxfri dag och det behöver jag verkligen. Jag blir så himla trött på alla prov och läxor, varför kan man inte bara få slippa det så man kan spendera sin tid på annat? Ja..ibland blir jag så trött på allt som har med det att göra, eller egentligen alltid.

Om en timme börjar dansen så jag får snart se till att sätta på träningskläderna och kila iväg. När jag sen kommer hem skulle mamma ha maten klar, hon är så duktig och snäll, :) jag hoppas det blir något gott iallafall, eller nej vi skulle äta omelett..inte det godaste som finns precis men det får funka. Men nu ska jag sätta igång att läsa bloggar och kolla igenom alla mina bilder för jag behöver verkligen rensa igen, jag får se om jag hinner annars får jag fortsätta när jag kommer hem. Hej så länge!

Borta med vinden




Nu har det gått flera veckor sen jag plattade mitt hår och jag saknar det så himla mycket. Men jag måste låta mitt hår vila för jag vill inte att det ska slitas mer. Fast egentligen är det inte slitet eftersom jag klippte bort allt för bara några månader sen, men jag vill att det ska bli så himla fint när det växer ut igen, :) Fast jag gillar ändå inte inte att inte få ha det plattat och jag hade nästan glömt hur det såg ut, så jag letade fram en massa bilder så jag kunde få tillbaka mitt minne, ;) Men mitt hår är annars inte alls fint när det är "naturligt" men jag får stå ut.



Tjejerna








Bilder sen en av alla våra tjejkvällar, <3


Idag efter skolan åkte jag, Jennie, Sandra och Maria till vår lilla flicka. Det känns alltid lika bra att vara där, jag blir så glad av att se gullungen. Men idag sov hon väldigt mycket, jag kan förstå att hon är så trött. Jag och Jennie masserade hennes händer och Sandra och Maria fick massera hennes fötter, ;) så nu vet hon vad som väntar henne sen. Sen när vi skulle säga hejdå för vi skulle gå vaknade hon och blev väldigt ledsen, jag gillar verkligen inte när jag får den minen mot mig. Jag blir så ledsen, jag vill att du ska vara glad hjärtat men jag vet att allt är svårt för dig, <3 Jag älskar dig så himla mycket, du är så stark och jag vet att du klarar detta, <3

Tisdag

Idag har det varit som vilken annan tisdag som helst. Först skolan, men jag kom hem i tid för det blev ingen sista lektion så det var väldigt skönt. Sen när jag kom hem la jag mig i soffan och vilade tills mamma kom hem för då fick jag inte ligga där mer. Då fick jag istället börja med maten. Spagetti och köttfärssås, mmm..:) och till det blev det en film och nu sitter jag här och latar mig samtidigt som jag gör läxan. Tradigt..men snart kommer top model och då får jag ta en liten pause, eller rättare sagt en lång pause för efter top model blir det så klart andra avenyn. Annars kommer min dag inte bestå av så mycket mer, eller joo..duschen och sängen!

Imorgon efter skolan åker jag, Jennie, Maria och Sandra in till vår lilla älskling. Det är så skönt att komma dit och jag blir så glad av att träffa dig sötnos, <3 Jag hoppas att du är vaken hela tiden i morgon med och att du inte blir arg och ledsen för jag mår så dåligt av att se dig så, men jag ska berätta saker som kommer göra dig sig glad snäckan, ;) Jag älskar dig Caroline, <3


Och grattis till syster som fyller 24 år idag vilket betyder att det är min
födelsedag om en vecka, :) Men vi ses den fjortonde, det ska bli så kul, länge sen man hälsade på i Mysen, ;) Men 6,5 timme på bussen, det kommer bli låångtråkigt och det är alla hjärtans dag och allt, haha!

Söötnosen

Idag har det varit en sån bra dag, :) först i skolan fick jag reda på att jag fick MVG på det senaste provet, hallåå :O mvg..jag har aldrig fått det på ett sånt här prov så jag blev så jävla glad. Sen fick jag även veta att jag hade fått VG på det förra området vi hade i datakunskap och det gjorde mig också glad.

När vi sen hade försäljning och service fixade jag så att jag inte behöver ha provet i morgon som jag egentligen skulle ha haft, och sen haka alla på den ideén och nu ska nog ingen ha det i morgon, haha. Därför bestämde jag och Jennie att vi skulle åka till vår lilla älskling eftersom nu inte behövde sitta hemma och plugga hela dagen/kvällen/natten. Och då blev jag också så jävla glad för så mycket som jag saknat söötnosen, <3

Så efter skolan gick jag och Jennie hem till mig och bredde några mackor så att vi skulle slippa äta i stan och istället sticka direkt till Carro och va där lääängre. När vi hade mackorna fixade och klara begav vi oss ut i det kalla och blåsiga vädret och det var vi inte beredda på för där flög Jennies skinka och min ost iväg, men vi klarade oss ändå, ;) Senare på tåget gav Jennie mig nästan hjärtattack. Det var så att jag tog med mig en flaska vatten hemifrån som Jennie stoppade i sin väska och på tåget på bordet där vi satt stod samma flaska och jag började självklart att dricka av den. När jag sen druckit klart gav jag flaskan till Jennie så hon kunde stoppa den i väskan men då säger hon; men ställ den där, den har stått där hela tiden. Gissa om jag fick panik ? :O jag hade druckit ur någon annans flaska..Fast hon menade att hon ställde den där när vi satt oss, utan jag hade sett det då. Vilket var en jävla tur för min del, :) ääckligt annars ju.

När vi sen var framme åkte vi med bussen upp till sjukhuset, för vi är lata, :) Där fick vi äntligen träffa Carro och vilken lättnad, hon ser så mycket starkare och bättre ut och det glädjer mig så himla mycket. Men när jag ser henne gråta blir jag så jävla arg och bara tänker, varför varför Carro varför ? Jag vill hon ska bli bra nuu och komma tillbaka, hon är inte värd att må så här hon ska vara hemma nu och må så jävla bra, men det kommer tyvärr inte hända på läänge och det gör så ont bara jag tänker på det. Jag vill inte hon ska vara ledsen, arg eller lida. Hon förtjänar inte det, hon förtjärnar bara allt gott. Men det kändes så himla skönt att sitta hos henne, jag och Jennie kan verkligen få henne lugn och jag vet och känner att hon hörde varenda ord vi sa till henne. Jag vet inte hur länge vi bara satt och snacka och snacka, men det var inte tillräckligt, hur många timmar man än är hon henne kommer det aldrig vara samma som att ha henne i skolan, på tjejkvällarna..ja överallt, jag hatar att tänka så men det är vad jag tänker på ganska ofta. Jag vet att hon kommer klara sig fast det kommer ta tid och det är jag jävligt glad över men detta är något som inte skulle ha hänt henne.

Men älskligen satt upp hela tiden i sin stol och vi var även ute och åkte med henne i korridorerna så hon kunde se annat än sitt tråkiga rum. Hon sov inte heller en ända gång och det kändes bra förutom vid vissa tillfällen när jag hoppades att hon skulle slippa det och bara få vila och få lugn och ro. Men jag vet att det är nödvändigt och hon behöver det. Timmarna bara blev fler och fler fast det kändes som om vi var där max i två timmar men det kändes så underbart bra och det dröjer inte lika länge tills vi kommer igen kan jag lova, ;) jag älskar dig Caroline du är så underbar, gullig, söt och jag ska inte ens snacka om ditt leende, ;) <33

Söta, snygga och gulliga peter pan

Nu sitter mamma och jag i min säng och tittar på Peter pan. Han är så himla söt så jag kan inte sluta titta på han, tänk om alla killar kunde se ut så, ;) de hade varit nått. Men jag får nöja mig med att titta på honom. Det var egentligen meningen att vi skulle se the dark night eftersom vi såg batman begins innan och det är roligare om man kan se dem efter varandra så att man inte glömmer något för då fattar jag inte något, haha. Men den varade alldelses för länge så vi orkade inte titta på den så det får bli någon gång i veckan i stället.

Det har varit ännu en slappedag för mig idag fast denna gången med mamma. Tänk vad skönt det är med föräldrar som vill göra sånt med sina barn, och barn som inte vill göra sånt går miste om något. Jag kan säga att man kommer ångra sig sen när det är för sent. Men men, tur att jag kan tänka smart, ;)

Jag måste bara säga att min mobil funkar, :) jag satt i mitt sim-kort idag igen för att kolla så den verkligen inte fungerade och då gick den helt plötsligt, konstigt! Men den kanske är torkad och bra nu efter två dagar. Jag blev glad iallafall så jag slipper ha den gamla dåliga telefonen som jag fick använda igår.

Och till en helt annan sak, idag när jag skulle dricka det äckliga som jag måste ta nu i sex dagar till kom jag på något som gör att det inte smakar lika äckligt. Om jag håller för näsan när jag dricker det och ca fem minuter till samtidigt som jag dricker vatten får jag inte den äckliga eftersmaken. Så nu är jag ännu gladare, skitet som hände mig i fredags har vänt om till något bra nu, :) ääntligen!


Jag älskar dig, <3




Caroline, du är så himla saknad och det gör hemskt ont att jag inte kunnat komma till dig på ett tag men det ska jag ta igen, du blir inte av med mig sötnos, ;) Jennie och jag ska se till att komma ett antal gånger nu i veckan. Men det är så svårt för vi har så mycket prov och skit men du är viktigare kan jag lova, jag älskar dig och jag vill bara du ska vakna och komma tillbaka nuu, men fortsätt med dina framsteg gumman så jag kan få den underbara känslan. Du betyder så mycket Carro och det vet du men det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva det. Men du är en av mina bästa vänner och det säger mycket för mig, <33


Jag älskar dig söötnos, <3

Sööndag

Nu sitter jag hemma hos Moffe. Han väckte mig klockan elva för han hade varit och köpt nybakade bullar som vi skulle ha till frukosten. Det var ganska tidigt efter det är söndag, jaa..denna helgen har det inte blivit någon riktig sovmorgon. Men jag ska inte klaga, istället får jag hoppas på att jag somnar lättare i kväll.

Efter frukosten satt jag och tittade lite på gamla kort jag hade på hans data och ojoj..där var många som jag inte sett på läldigt länge. Jag kan visa några här, men inte alla kan jag säga, ;)


2006-12-26, jag och Corre åkte till väla på mellandagsrean
Och jag hade svart hår..ush


2006-12-31, nyårsfirande i vejby med Corre oh Anna
Jag hade precis klippt av mitt långa hår, :(



2007-03-24, denna dagen kommer va ett minne för livet. Jag och Corre satt
och vänta på bussen tre på natten, ja..och sen äger jag inte mer



2007-03-24, denna dagen kommer va ett minne för livet. Jag och Corre satt
och vänta på bussen tre på natten, ja..och sen säger jag inte mer



2007-04-30, majbål med Corre och Becca
Och jag hade vääldigt lång lugg om man säger så, :P



2007-04-30, malbål med Corre och Becca
Så små vi ser ut att va, :P



2007-05-19, mamma och jag på mormors 70 års fest



2007-07-05, jag, Corre och Becca hade en liten inflyttningsfest hos mig 
när mamma och jag hade flyttat till vår lägenhet



2007-07-27, jag och Corre på helsingborsfestivalen
Haha, jag säger inget om min lugg, ;)



2007-09-29, jag, Becca och Corre hemma hos min innan ekebo



2007-09-29, jag, Becca och Corre hemma hos mig innan ekebo



2007-09-29, jag, Becca och Corre hemma hos mig innan ekebo
Och det var mitt absolut sista ekebo, :)



2007-10-19, 9:orna fixade ett disco till lågstadie och mellanstadie eleverna
Becca och jag med två gulliga små pojkar som gillade discot, ;)



2007-10-19, 9:orna fixade ett disco till lågstadie och mellanstadie elerverna
Jag, Mina och Conne var så duktiga vid inträdet, ;)



2007-10-19, 9:orna fixade ett disco till lågstadie och mellanstadie eleverna
Och jag tuggar tuggumi som vanligt, :P


Och det får räcka med bilder, ;)


Kvällen hos moffe

Moffe hämtade mig vid sex tiden och då körde vi och handla mat till ikväll. Vi kom äntligen på något vi kunde äta fastän det tog ett bra tag, men så kan det bli när ingen av oss vill äta samma mat. Det blev iallafall kroketter, kassler och bearnaise..mums! Fast vi skulle självklart också köpa lite godsaker som vi proppa i oss innan maten så både två var proppmätta så det blev inte så mycket av maten, men det var gott för det. Moffe har tjatat från och med han tog sin första tugga tills för en timme sen att han aldrig mer ska äta sånt och han vill kräkas, haha..och jag har bara gnällt tillbaka.

Vi låg i sofforna och gnällde till körslaget, jag hejade på Hanna och moffe på Erik, så det har varit ett jävla liv särskilt av mig när vi hörde vem som vann, ;) HA HA jag hade rätt igen..

Han började givetvis också mobba mig, för allting.! Som tex mina byxor, bara för jag hade joggingbyxor på mig. Men det är en slappedag idag och då är det min klädsel, ;) fast han hade aldrig kunnat gå ut så, men nu kan jag de så, :) sen för min finne som aldrig vill försvinna..men då bara mobba jag tillbaks och mina ord var hårdare, hehe, ;) och sen för en lite mer privat sak, okej..jag tycker också det är kul men vadådå, sånt som händer eller vad säger du mamma och Carro, ;)

Men jag hade en trevlig kväll med Moffe, jag älskar dig mamma och pappa. Ni är bäst som föräldrar eller iallafall för det mesta, ;)

Och sen tittade vi även på den gröna milen. Jag har nog sett den 13 gånger innan men jag älskar den och jag tröttnar aldrig på att se den flera gånger. Fast första gången jag såg den, när den kom ut, var jag bara 7år och jag var jätte rädd. Daniel och Martin som jag såg den med skulle visa att dem var äldre och malligare


RSS 2.0