Jag har en Tyrannosaurus i familjen

Imorse/inatt har jag sovit riktigt dåligt. Jag har vaknat flera gånger och inte kunnat somna om, men jag tror det var för mamma har ingen rullgardin på sitt rum så det har varit så himla ljust och eftersom jag inte går upp så tidigt som jag brukar när det är skola hinner det bli väldigt ljust. Fast Zoya har också varit jobbig idag, det var ett tag sen hon var på mig om nätterna (hon var alltid det innan, men nu har jag börjat va på mamma stället) men eftersom mamma inte är här tyckte hon väll att det var kul, eller så tror hon att jag är mamma bara för jag ligger i hennes säng, hehe. Men det är lite konstigt att hon inte gjort de innan i veckan, men det gör inget för det är bara jobbigt när hon biter i ens hår så man måste gömma sig under täcket, det blir så varmt. Men det positiva är att jag kom upp i tid idag. När klockan var tio orkade jag inte ligga kvar så jag gick upp och då blev katterna glada, haha..eftersom mamma inte är hemma och kan ge dem mat tidigt blir dem som galna när jag går upp. Men dem är ju bara hungriga.

Haha, jag måste berätta en sak som hände igår när Jennie skulle gå hem. Det var så att det hade blivit över en köttbit från middagen så jag lät den ligga kvar för jag skulle ha den till idag så jag kunde få lite middag idag också. Men så ser vi helt plötsligt Lotus under bordet med en köttbit i munnen, och han blir verkligen galen när han får tag på något sånt. Han morrar och ser allmänt aggresiv ut så självklart vågar jag inte gå fram till honom när han har den i munnen. Men till slut får jag nog för jag vill inte att han ska springa upp med den och lägga den i min säng, så jag tar en "tång" (en sån man vänder kött med)  och tar tag i köttbiten med den och försöker dra den ur munnen på honom. Efter några försök lyckas jag få tag i den, fast han fick behålla en bit själv, eller fick och fick. Han lyckades bita av den när jag tog resten.

Men nu måste jag, eller snart iallafall, hoppa in i duschen så jag kan bli fräsch och fin tills mamma kommer hem, eller det är inte specielt viktigt för henne kanske men jag gör det ändå för det behövs. Sen måste jag börja städa upp, diska, tomma alla kattlådor, dammsuga, torka golvet, tömma soporna m.m. Jag hoppas att jag hinner med allt det där tills mamma kommer så hon kan bli stolt över mig för jag har varit så duktig, :) Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0